Vauvan ihonhoito

Vaippavoide, hajusteeton baby leaves 75 ml

Varastossa

Hinta: 11,50 1150
Määrä: kpl
Attitude Baby Leaves vaippavoide / sinkkivoide on hajusteeton vaippavoide vauvan pepulle. Voiteen sisältämä sinkki on luonnossa esiintyvä mineraali, jota ihmiset ovat käyttäneet vuosisatojen ajan tehokkaana ihonhoitona
Attitude Baby Leaves sinkkivoide on hajusteeton vaippavoide vauvan pepulle. Voiteen sisältämä sinkki on luonnossa esiintyvä mineraali, jota ihmiset ovat käyttäneet vuosisatojen ajan tehokkaana ihonhoitona. Attituden vaippavoide käyttää mineraalipohjaisia ​​ainesosia, kuten sinkki, jotka luovat fyysisen suojan estämään kosteuden pääsyä lapsesi herkälle iholle ja täten ehkäisten ihon ärsytystä. Tämä huolivapaa EWG-sertifioitu vaippavoide sisältää myös kasvipohjaisia ​​aineosia, kuten kamomillauutetta ja mustikanlehtiuutetta, jotka rauhoittavat, suojaavat ja kosteuttavat herkkää ihoa vaipanvaihdon ja kylpyjen jälkeen. Hypoallergeeninen ja dermatologisesti testattu.

Käyttöohjeet:
Vaihda likainen vaippa mahdollisimman pian. Puhdista vaipan alue ja anna kuivua. Levitä voidetta runsaasti jokaisen vaipanvaihdon yhteydessä ja etenkin nukkumisen ajaksi, jolloin altistuminen märälle vaipalle saattaa olla pidempiaikaisempaa.

Säilytysohjeet:
Säilytä huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen tuote säilyy 12 kuukautta.