SOPHIE THE GIRAFFE

Järjestys:
 • Suloinen Sophie By Me -malliston kirahvi on turvallinen suosikkilelu vauvalle. Sophie kirahvi aktivoi vauvasi kaikkia aisteja jo kolmen kuukauden iästä lähtien. Toimitetaan lahjalaatikossa.

  Sophie by Me Giraffe luomupurulelu lahjalaatikossa

  25,90 €

 • Sophie the giraffe vauvan ensimmäinen oma kylpylelu. Kylpylelussa ei ole vedenmentävää aukkoa, joten se pysyy hygienisena ja pitkäikäisenä. Sophie the giraffe vauvan ensimmäinen oma kylpylelu. Kylpylelussa ei ole vedenmentävää aukkoa, joten se pysyy hygienisena ja pitkäikäisenä.

  Sophie the giraffe - vauvan kylpylelu

  19,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Sophie The Girafe valmistetaan edelleen käsityönä Ranskan Rumillyssä luonnonkumista ja se maalataan käsin elintarvikepohjaisilla maaleilla. Siinä ei siis ole ftalaatteja, bisfenoli-A:ta tai muita haitallisia kemikaaleja. Sophie on siis todellinen luomulelu. Vinkaisee iloisesti puristettaessa, sen pitkät jalat lievittävät hampaiden puhkeamisen aiheuttamaa ienkutinaa ja se tuntuu niin pehmeältä. Sophie The Girafe valmistetaan edelleen käsityönä Ranskan Rumillyssä luonnonkumista ja se maalataan käsin elintarvikepohjaisilla maaleilla. Siinä ei siis ole ftalaatteja, bisfenoli-A:ta tai muita haitallisia kemikaaleja. Sophie on siis todellinen luomulelu. Vinkaisee iloisesti puristettaessa, sen pitkät jalat lievittävät hampaiden puhkeamisen aiheuttamaa ienkutinaa ja se tuntuu niin pehmeältä.

  Sophie The Giraffe luomupurulelu lahjalaatikossa

  21,90 €