Yövalot ja White Noise

Hushh White Noise kaiutin vauvalle | Yogasleep

Varastossa

Hinta: 46,90 4690
Määrä: kpl
Hushh White Noise kaiutin vauvalle. Hushh White Noise äänilaite luo jatkuvan, rauhoittavan äänen, joka auttaa vauvaasi nukahtamaan jäljittelemällä tuttua kohdun ääntä. Saat laitteen kiinnitettyä nopeasti ja vaivattomasti niin hoitolaukkuun, turvakaukaloon, vaunuihin kuin pinnasänkyyn. Se kulkee aina mukanasi rauhoittaen vauvan uneen.

* * Toimitus heti * *
Hushh auttaa vauvan nukahtamisessa - ja unessa pysymisessä - missä tahansa.

White Noise, valkoista kohinaa soittava äänilaite on tehokas työkalu lapsen unirutiinin löytämisessä ja auttaa vauvaa nukahtamaan nopeasti minimoiden unien ajan ulkomaailman häiriötekijät. Hushh White Noise äänilaite luo jatkuvan, rauhoittavan äänen, joka auttaa vauvaasi nukahtamaan jäljittelemällä tuttua kohdun ääntä. Kun vauva on nukkumassa, valkoinen kohina rauhoittaa vauvaasi koko yön tai päiväuniajan eikä satunnaiset häiriötekijät häiritse vauvan unta. Hushhin äänilaitteessa on vauvaystävällisiä ominaisuuksia, kuten pehmeä LED-valo, joustava pidike ja lapsiturvalliset lukot. Saat laitteen kiinnitettyä nopeasti ja vaivattomasti niin hoitolaukkuun, turvakaukaloon, vaunuihin kuin pinnasänkyyn. Se kulkee aina mukanasi.
  • Hushh poistaa tehokkaasti kohinat, jotka voivat häiritä vauvaasi unien aikana.
  • Kolme rauhoittavaa ääntä ja yövalo. Voit säätää äänenvoimakkuuden aina hiljaisesta kuiskauksesta korkeampaan kohinaan.
  • Hushh antaa sinun hallita ääniympäristöä, peittää erinomaisesti taustamelua ja mahdollistaa paremman unen ja tehokkaan rauhoittamisen lapsille ja vauvoille.
  • Hushh sopii hienosto hoitolaukkuun tai reppuun, ja mukana tulee vauva-turvallinen pidike, jonka saa kiinnitettyä helposti rattaisiin, turvaistuimeen tai pinnasänkyyn.
  • Unohda paristot ja pistorasiat - Hushh toimii koko yön yhdellä latauksella, ja mukana tulee kätevä USB-kaapeli lataamista varten.
  • Hushh tarjoaa mahdollisuuden lukita haluttuun asetukseen ja äänenvoimakkuuteen, jotta nuoret kädet eivät muuttaisi ääntä tai sammuttaisi yksikköä.Takuuaika: 6kk