Yövalot ja White Noise YOGASLEEP

Hushh White Noise kaiutin vauvalle | Yogasleep

Varastossa

Hinta: 49,90 4990
Määrä: kpl

Tiedostot

Hushh White Noise kaiutin vauvalle. Hushh White Noise äänilaite luo jatkuvan, rauhoittavan äänen, joka auttaa vauvaasi nukahtamaan jäljittelemällä tuttua kohdun ääntä. Saat laitteen kiinnitettyä nopeasti ja vaivattomasti niin hoitolaukkuun, turvakaukaloon, vaunuihin kuin pinnasänkyyn. Se kulkee aina mukanasi rauhoittaen vauvan uneen. Say hello to peaceful nights and goodbye to sleepless ones!

Tilaa tänään - saat kohinalaitteen avuksesi jo muutamassa arkipävässä!
Hushh auttaa vauvan nukahtamisessa - ja unessa pysymisessä - missä tahansa.

White Noise, valkoista kohinaa soittava äänilaite on tehokas työkalu lapsen unirutiinin löytämisessä ja auttaa vauvaa nukahtamaan nopeasti minimoiden unien ajan ulkomaailman häiriötekijät. Hushh White Noise äänilaite luo jatkuvan, rauhoittavan äänen, joka auttaa vauvaasi nukahtamaan jäljittelemällä tuttua kohdun ääntä. Kun vauva on nukkumassa, valkoinen kohina rauhoittaa vauvaasi koko yön tai päiväuniajan eikä satunnaiset häiriötekijät häiritse vauvan unta. Hushhin äänilaitteessa on vauvaystävällisiä ominaisuuksia, kuten pehmeä LED-valo, joustava pidike ja lapsiturvalliset lukot. Saat laitteen kiinnitettyä nopeasti ja vaivattomasti niin hoitolaukkuun, turvakaukaloon, vaunuihin kuin pinnasänkyyn. Se kulkee aina mukanasi.
  • Hushh poistaa tehokkaasti kohinat, jotka voivat häiritä vauvaasi unien aikana.
  • Kolme rauhoittavaa ääntä ja yövalo. Voit säätää äänenvoimakkuuden aina hiljaisesta kuiskauksesta korkeampaan kohinaan.
  • Hushh antaa sinun hallita ääniympäristöä, peittää erinomaisesti taustamelua ja mahdollistaa paremman unen ja tehokkaan rauhoittamisen lapsille ja vauvoille.
  • Hushh sopii hienosto hoitolaukkuun tai reppuun, ja mukana tulee vauva-turvallinen pidike, jonka saa kiinnitettyä helposti rattaisiin, turvaistuimeen tai pinnasänkyyn.
  • Unohda paristot ja pistorasiat - Hushh toimii koko yön yhdellä latauksella, ja mukana tulee kätevä USB-kaapeli lataamista varten.
  • Hushh tarjoaa mahdollisuuden lukita haluttuun asetukseen ja äänenvoimakkuuteen, jotta nuoret kädet eivät muuttaisi ääntä tai sammuttaisi yksikköä.
Say hello to peaceful nights and goodbye to sleepless ones!

Varmistaaksesi, että laite toimii pitkään moitteettomasti muista sammuttaa äänilaite ja irrotaa se pistorasiasta 14 päivän välein. Muutoin laitteessa voi ilmetä hetkellinen ylikuormitustila ns "lukkotila" ja laitteen akku menee jumiin.  Jos teillä on tarve “jatkuvasti” käytössä olevalle äänelle, suosittelemme NOD- tai Dreamcenter -mallia, jotka toimivat verkkovirralla.

HUOMIOITAVAA! Luethan alta mikä on oikeanlainen laturi laitteelle, jotta laite toimii pitkäikäisesti. Ja mitä tehdä jos laitteessa ilmenee "lukkotila".

Millaista laturia pitää käyttää Hushhin lataamiseen?
Hushh on mitoitettu 5VDC/1A liittimellä A laturille. Vääränlaisella laturilla laitetta ladattaessa, voi laite yhtäkkiä myöhemmin lakata toimimasta eikä mene päälle. Ongelman ratkaisu löytyy oikeanlaisesta laturista sekä suosittelemme kokeilemaan heti myös tietokoneen USB-porttia joka auttaa usein latausongelmaan. Laitetta ei saa ladata muilla johdoilla kuin laitteen mukana tulevalla harmaalla johdolla ja oikealla laturilla. Käytettäessä latausjohtoa, jota ei ole suunniteltu käytettäväksi kohinalaitteiden kanssa, on mahdollista, että yksikkö voi vaurioitua. ÄLÄ lataa laitetta seuraavilla latureilla:
  • iPhonen virtalähde: Ainoa toimiva iPhone-virtalähde on vanhempi 5 W:n Applen virtalähde – iPhone 11 ja vanhempi.
  • Tietokoneen/kannettavan USB-portit: Koska tietokoneesi USB-portti voi siirtyä lepotilaan – tämä estää äänilaitteesi tehokkaan latauksen. Suosittelemme, että käytät tätä vaihtoehtoa silloin, kun seinälaturi ei ole saatavilla.
Laite jatkaa suhisemista eikä painikkeet toimi?
  • Tarkista ensimmäiseksi ettei laite ole lapsilukossa. Kuinka lapsilukko avataan; Paina "Power"- ja "Select"-painikkeita samanaikaisesti painettuna muutaman sekunnin ajan, kunnes näet merkkivalon vilkkuvan kolme kertaa. Kun olet suorittanut tämän vaiheen, yritä säätää äänenvoimakkuutta nähdäksesi, oletko avannut laitteen lukituksen.
  • Mikäli kyse ei ole lapsilukosta. Laite lähtee toimimaan normaalisti kun suhina loppuu. Jos laitteeseen tulee ns "lukkotila", irrota laite verkkovirrasta, anna laitteen suhista pariston loppuun saakka (tämä voi kestää useamman päivän). Laite lähtee normaalisti toimimaan kun akku on loppunut ja laite on uudelleen ladattu kunnolla. Hush- ja Pocket Baby Soother -äänilaitteet on suunniteltu matkakäyttöön, ja ne on sammutettava ja irrotettava pistorasiasta 14 päivän välein. Jos yksikköä ei sammuteta ja irroteta verkkovirrasta, se voi mennä "lukkotilaan" tai vaikuttaa laitteen suorituskykyyn.

Takuuaika: 6kk