Kätkythälyttimet

Nuku rauhassa vauvasi nukkuessa. Kätkythälytin valvoo unta puolestasi.
Järjestys:
 • Owlet Smart Sock 3 vauvan älysukka / kätkythälytin, Leopard + Mint Owlet Smart Sock 3 vauvan älysukka / kätkythälytin, Leopard + Mint

  Owlet Smart Sock 3 vauvan älysukka / kätkythälytin, Leopard + Mint

  355,90 €

 • Owlet Smart Sock 3 vauvan älysukka / kätkythälytin Owlet Smart Sock 3 vauvan älysukka / kätkythälytin

  Owlet Smart Sock 3 vauvan älysukka / kätkythälytin

  345,90 €

 • Owlet Duo -paketti, videoitkuhälytin ja älysukka/käytkythälytin Owlet Duo -paketti, videoitkuhälytin ja älysukka/käytkythälytin

  Owlet Duo -paketti, videoitkuhälytin ja älysukka/käytkythälytin

  489,00 €

 • Angelcare AC127 Kätkythälytin Audio Angelcare AC127 Kätkythälytin Audio

  Angelcare AC127 Kätkythälytin Audio

  189,00 €

 • ANGELCARE Kätkythälytin / Liikehälytin Video AC327. Angelcare kätkythälytin valvoo lapsen unta puolestasi ja hälyttää heti jos vauva on hengittämättä 20 sekunttia. Mukana paketissa myös videonäytöllinen vanhemman yksikkö, josta näet lapsesi reaaliajassa ja kaksisuuntaisella äänitoiminnolla pystyt rauhoittamaan lastasi omalla äänelläsi. Soveltuu myös kaksosien valvontaan erikseen ostetun lisäpatjan avulla. ANGELCARE Kätkythälytin / Liikehälytin Video AC327. Angelcare kätkythälytin valvoo lapsen unta puolestasi ja hälyttää heti jos vauva on hengittämättä 20 sekunttia. Mukana paketissa myös videonäytöllinen vanhemman yksikkö, josta näet lapsesi reaaliajassa ja kaksisuuntaisella äänitoiminnolla pystyt rauhoittamaan lastasi omalla äänelläsi. Soveltuu myös kaksosien valvontaan erikseen ostetun lisäpatjan avulla.

  Angelcare AC327 Kätkythälytin Video

  238,90 €

 • Angelcare AC027 Kätkythälytin Angelcare AC027 Kätkythälytin

  Angelcare AC027 Kätkythälytin

  98,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Nanny kätkythälytin on turvallinen, laadukas ja helppokäyttöinen vauvan hengityksen valvontaan suunniteltu laite, joka hälyttää äänekkäästi mikäli vauvan hengitystiheys laskee alle 8 hengitystä/min tai jos vauva on hengittämättä 20 sekuntia. Aikainen hälytys antaa vanhemmille mahdollisuuden herätellä lasta, antaa ensiapua ja kutsua apua paikalle. Nanny kätkythälytin on turvallinen, laadukas ja helppokäyttöinen vauvan hengityksen valvontaan suunniteltu laite, joka hälyttää äänekkäästi mikäli vauvan hengitystiheys laskee alle 8 hengitystä/min tai jos vauva on hengittämättä 20 sekuntia. Aikainen hälytys antaa vanhemmille mahdollisuuden herätellä lasta, antaa ensiapua ja kutsua apua paikalle.

  Kätkythälytin NANNY

  173,90 €

 • NANNY lisäsensoripatja

  NANNY lisäsensoripatja

  99,00 €

 • Snuza® HeroMD kätkythälytin tärisee 15 sekunnin kuluttua siitä jos laite huomaa, ettei lapsen vatsa liiku normaalisti, kuten sen hengittäessä pitäisi. Snuza Hero MD kiinnitetään lapsen vaippaan. Snuza® HeroMD kätkythälytin tärisee 15 sekunnin kuluttua siitä jos laite huomaa, ettei lapsen vatsa liiku normaalisti, kuten sen hengittäessä pitäisi. Snuza Hero MD kiinnitetään lapsen vaippaan.

  Kätkythälytin SNUZA HeroMD

  164,90 €

 • Kätkythälytin SNUZA Pico Kätkythälytin SNUZA Pico

  Kätkythälytin SNUZA Pico

  214,50 €

 • Yogasleep Hushh White Noise kaiutin vauvalle. Hushh White Noise äänilaite luo jatkuvan, rauhoittavan äänen, joka auttaa vauvaasi nukahtamaan jäljittelemällä tuttua kohdun ääntä. Saat laitteen kiinnitettyä nopeasti ja vaivattomasti niin hoitolaukkuun, turvakaukaloon, vaunuihin kuin pinnasänkyyn. Se kulkee aina mukanasi rauhoittaen vauvan uneen. Yogasleep Hushh White Noise kaiutin vauvalle. Hushh White Noise äänilaite luo jatkuvan, rauhoittavan äänen, joka auttaa vauvaasi nukahtamaan jäljittelemällä tuttua kohdun ääntä. Saat laitteen kiinnitettyä nopeasti ja vaivattomasti niin hoitolaukkuun, turvakaukaloon, vaunuihin kuin pinnasänkyyn. Se kulkee aina mukanasi rauhoittaen vauvan uneen.

  Hushh White Noise kaiutin vauvalle | Yogasleep

  49,90 €

 • NOD White Noise kaiutin vauvalle. Nod White Noise äänilaite luo jatkuvan, rauhoittavan äänen, joka auttaa vauvaasi nukahtamaan jäljittelemällä tuttua kohdun ääntä. Laitteessa monia erilaisia ääniä ja rauhoittava pehmeä yövalo. NOD White Noise kaiutin vauvalle. Nod White Noise äänilaite luo jatkuvan, rauhoittavan äänen, joka auttaa vauvaasi nukahtamaan jäljittelemällä tuttua kohdun ääntä. Laitteessa monia erilaisia ääniä ja rauhoittava pehmeä yövalo.

  NOD White Noise kaiutin yövalolla vauvalle | Yogasleep

  54,90 €