Vauvakirjat ja kortit

Pieni ja täydellinen - vauvakirja (täytettävä)

Varastossa

Hinta: 39,90 3990 43,90 € 4390
Määrä: kpl
Kaunis Pieni & Täydellinen vaaleansävyinen vauvakirja.

Vauvakirja, joka on suunniteltu helpoksi täyttää aina lapsen kouluikään saakka.Soveltuu täydellisesti myös sateenkaariperheille. Ihana lahjaidea Baby Showereihin, kastelahjaksi tai tuoreelle vauvaperheelle!

Osta myös

  • Mustelevy vauvan jalanjäljille, musta

    Mustelevy vauvan jalanjäljille…

    11,50 €

Pieni ja täydellinen vauvakirja

Täydellinen vauvakirja sinulta lapsellesi

Vaaleansävyiseen Pieni & Täydellinen - vauvakirjaan voit tallentaa rakkaat muistosi odotus- ja vauva-ajasta aina lapsen kouluikään saakka. Vaaleansävyinen vauvakirja sopii yhtä hyvin tytölle kuin pojalle kuvien ja värisävyjen puolesta. Kirja on suunniteltu sopivaksi tekstien puolesta kaikkiin perhemuotoihin, myös sateenkaariperheille.

Kirjassa on paljon ihania yksityiskohtia; muistilistoja eri ajanjakson kuville (raskausaika, vauva-aika, taaperoaika) ja sairaalakassille, sekä nimi/kastejuhliin soveltuva vieraskirjan aukeama. Kirjan lopussa erilliset kirjesivut, joihin vanhemmat / lapsen läheiset voivat kirjoittaa oman kirjeen lapselle. Kirjaan on lisätty täyttämistä helpottavia listoja, vertailuja ja kysymyksiä - aina 7 ikävuoteen asti. Kirja ohjaa sinua eteenpäin täyttämisessä, jolloin kirja tulee helpommin ja vaivattomammin täytettyä isommissakin perheissä kaikille lapsille. Kirjassa on valkoinen kirjanmerkkinauha helpottamassa merkitsemistä täytettyyn kohtaan.

Ihana lahjaidea Baby Showereihin, kastelahjaksi tai tuoreelle vauvaperheelle!Kirja toteutettu yhteistyössä Graafme:n graafikko Elina Malmin ja valokuvaaja Maiju Emilia Photography:n kanssa.

Kirjassa noin 108 sivua, kansi on kiiltävä.

Koko: leveys 22cm x korkeus 28cm