Itkuhälyttimet

Laaja valikoima itkuhälyttimiä vauvasi turvalliseen uneen. Valvoo lapsesi unta.
Järjestys:
 • Motorola Itkuhälytin PIP11 Motorola Itkuhälytin PIP11

  Motorola Itkuhälytin PIP11

  66,90 €

 • Motorola itkuhälytin VM35 Video Motorola itkuhälytin VM35 Video

  Motorola itkuhälytin VM35 Video

  189,00 €

 • Padwico Itkuhälytin 850 Musta

  Padwico Itkuhälytin 850 Musta

  165,90 € 175,00 €

 • CAPiDi Itkuhälytin Musta

  CAPiDi Itkuhälytin Musta

  129,00 €

 • Sleepytroller vaunujen keinuttaja. Yksinkertaisesti kiinnitä keinuttaja vaunuihin ja katso kuinka vauvasi nukahtaa mukavaan keinutukseen. Kätevät ääni- ja liikesensorit havaitsevat, kun lapsesi itkee tai liikkuu, ja aloittaa automaattisesti hiljaa keinuttamaan vaunuja ennen kuin lapsi herää kokonaan. Sleepytroller vaunujen keinuttaja. Yksinkertaisesti kiinnitä keinuttaja vaunuihin ja katso kuinka vauvasi nukahtaa mukavaan keinutukseen. Kätevät ääni- ja liikesensorit havaitsevat, kun lapsesi itkee tai liikkuu, ja aloittaa automaattisesti hiljaa keinuttamaan vaunuja ennen kuin lapsi herää kokonaan.

  Sleepytroll - vaunujen / kehdon keinuttaja

  149,00 €

 • Sleepytroll - Bed Rocker Feet - sängystä kehdoksi Sleepytroll - Bed Rocker Feet - sängystä kehdoksi

  Sleepytroll - Bed Rocker Feet - sängystä kehdoksi

  45,00 €

 • Owlet Cam Video baby monitor. Näe ja kuulle vauvasi milloin tahansa! Owlet cam on videoitkuhälytin joka lähettää HD-laatuista videokuvaa turvallisen langattoman verkon välityksellä helposti ja vaivattomasti. Owlet Cam Video baby monitor. Näe ja kuulle vauvasi milloin tahansa! Owlet cam on videoitkuhälytin joka lähettää HD-laatuista videokuvaa turvallisen langattoman verkon välityksellä helposti ja vaivattomasti.

  Owlet Cam Videoitkuhälytin

  168,90 €

 • Owlet Duo -paketti, videoitkuhälytin ja älysukka/käytkythälytin Owlet Duo -paketti, videoitkuhälytin ja älysukka/käytkythälytin

  Owlet Duo -paketti, videoitkuhälytin ja älysukka/käytkythälytin

  489,00 €

 • Hisense Babysense Video itkuhälytin V24 on korkealaatuinen vauvan valvontalaite. Valvo lapsesi unta tai leikkejä, selkeä kirkas näyttö ja infrapuna-yönäkymässä. Turvallinen käyttää, ei ota yhteyttä internettiin - vain sinä näet vauvasi. Hisense Babysense Video itkuhälytin V24 on korkealaatuinen vauvan valvontalaite. Valvo lapsesi unta tai leikkejä, selkeä kirkas näyttö ja infrapuna-yönäkymässä. Turvallinen käyttää, ei ota yhteyttä internettiin - vain sinä näet vauvasi.

  Babysense kuvallinen itkuhälytin | HISENSE

  159,00 €

 • Super suloinen ja pehmeä E-zzy laiskiainen, joka auttaa lasta kohina toimintonsa avulla rauhoittumaan päivä- ja yöunilleen. Laiskiainen ei ole mikä tahansa kohina laite, vaan sisältää lisäksi älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella säädeltävän lapsen unimonitorin. Täydellinen vauva-arjen unien pelastaja! Jos pienellä ongelmia nukahtaa ja heräilee usein, kokeile E-zzy laiskiaisen taikaa! Super suloinen ja pehmeä E-zzy laiskiainen, joka auttaa lasta kohina toimintonsa avulla rauhoittumaan päivä- ja yöunilleen. Laiskiainen ei ole mikä tahansa kohina laite, vaan sisältää lisäksi älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella säädeltävän lapsen unimonitorin. Täydellinen vauva-arjen unien pelastaja! Jos pienellä ongelmia nukahtaa ja heräilee usein, kokeile E-zzy laiskiaisen taikaa!

  E-zzy laiskiainen kohinalaitteella ja unitoiminnoilla | WHISBEAR

  108,90 €

 • Yogasleep Hushh White Noise kaiutin vauvalle. Hushh White Noise äänilaite luo jatkuvan, rauhoittavan äänen, joka auttaa vauvaasi nukahtamaan jäljittelemällä tuttua kohdun ääntä. Saat laitteen kiinnitettyä nopeasti ja vaivattomasti niin hoitolaukkuun, turvakaukaloon, vaunuihin kuin pinnasänkyyn. Se kulkee aina mukanasi rauhoittaen vauvan uneen. Yogasleep Hushh White Noise kaiutin vauvalle. Hushh White Noise äänilaite luo jatkuvan, rauhoittavan äänen, joka auttaa vauvaasi nukahtamaan jäljittelemällä tuttua kohdun ääntä. Saat laitteen kiinnitettyä nopeasti ja vaivattomasti niin hoitolaukkuun, turvakaukaloon, vaunuihin kuin pinnasänkyyn. Se kulkee aina mukanasi rauhoittaen vauvan uneen.

  Hushh White Noise kaiutin vauvalle | Yogasleep

  49,90 €

 • NOD White Noise kaiutin vauvalle. Nod White Noise äänilaite luo jatkuvan, rauhoittavan äänen, joka auttaa vauvaasi nukahtamaan jäljittelemällä tuttua kohdun ääntä. Laitteessa monia erilaisia ääniä ja rauhoittava pehmeä yövalo. NOD White Noise kaiutin vauvalle. Nod White Noise äänilaite luo jatkuvan, rauhoittavan äänen, joka auttaa vauvaasi nukahtamaan jäljittelemällä tuttua kohdun ääntä. Laitteessa monia erilaisia ääniä ja rauhoittava pehmeä yövalo.

  NOD White Noise kaiutin yövalolla vauvalle | Yogasleep

  54,90 €