Varmin ja edullisin keino parantaa raskaaksi tulemisen mahdollisuutta

Haluan raskaaksi, mutta en tiedä milloin on paras hetki olla yhdynnässä? Ei hätää autamme sinua. Helpoin ja varmin ajankohdan selviittäminen onnistuu Raskauskeijun ovulaatiotesteillä. Kerromme, miten saat edullisen ja tarkan testauksen kuukautiskiertoosi. Ei isoja rahasummia ja turhan kallista testaamista - alta löydät säästövinkkimme.
 
Miten edesauttaa raskaaksi tulemista? Mikä parantaisi raskautumisen mahdollisuutta? Mikä on edullisin menetelmä saada selville milloin ovulaatio on? Saat Raskauskeijun tiimiltämme vastauksen kaikkiin näihin tärkeisiin kysymyksiin.
Haluan raskaaksi, mutta en tiedä milloin on paras hetki olla yhdynnässä?
Paras aika raskautumiseen on ovulaatioajankohtaa edeltävät päivät sekä itse ovulaatiopäivä. Siittiöt voivat elää jopa viisikin päivää naisen sisällä, joten yhdynnässä oleminen ennen ovulaatiohetkeä on myös tärkeää ja voi edesauttaa raskaaksi tulemista. Tällöin siittiöt odottavat jo ovulaatiohetkeä ja ovat valmiina hedelmöittämään irtoavan munarakkulan.

Miten edesauttaa ja parantaa raskaaksi tulemisen mahdollisuutta?
Muutama yleipätevä ohjeistus on, välttää liiallista stressiä, tupakoimattomuus, terveellinen ruokavalio ja riittävä lepo. Näin saat hyvän pohjan alkavalle raskaudelle ja sen jatkuvuudelle.

Mikä on edullisin menetelmä saada selville milloin ovulaatio on?
Tässä erityisen hyvä vinkki kaikille raskaudesta haaveileville, jotka haluavat kotitesteillä tukea ja parantaa raskaaksi tulemisen mahdollisuuksia. Useasti raskaaksi tuleminen vaatii useamman kuukautiskierron tarkkaa seuraamista, ja jotta tekisit sen helposti ja rahaa säästäen suosittelemme seuraavaa.

Säästövinkki testaukseen:

- Osta edullisia Raskauskeijun liuska tai puikko ovulaatiotestejä ja näiden lisäksi Clearblue digitaalinen ovulaatiotesti - joka perinteinen tai tarkempi Clearblue kaksoihormooni ovulaatiotesti.
- Testaa kierron alussa edullisilla Raskauskeijun testeillä aina siihen saakka kunnes toinen testiviiva alkaa testissä näkymään. Tämän jälkeen vaihda käyttöön tarkempi Clearbluen digitaalinen ovulaatiotesti, jonka kanssa ei tarvitse viivoja tutkia. Testi näyttää hymynaama symbolia kun ovulaatio aika on. Näin säästät selvää rahaa!
- Suosittelemme ovulaatiotestien käytön lisäksi tekemään miehen spermatestin sekä aloittamaan Foolihappo vitamiinin syömisen päivittäin ennan kuin yrittäminen aloitetaan. Lisäksi naisen on hyvä varmistaa vielä oma hedelmälllisyystaso hedelmällisyystesteillä, varsinkin jos raskautta yrittävä on yli 25 vuotias. (Naisen hedelmällisin ikä tulla raskaaksi on 18-25 vuotta. Hedelmällisyys alkaa laskea selvemmin jo 30 vuoden iässä.) Näin saadaan tehokas alku raskaushaaveisiin.

* *

Raskauskeiju on tehnyt vartavasten raskaudesta haaveileville Startti-paketteja, joista voi valita juuri omaan tilanteeseen sopivan. Starttipaketti Large pitää sisällään kaiken mitä tarvitsee kun alkaa yrittämään lasta:

Haaveissa Raskaus -paketti, Clearblue LARGE
Tämä paketti on suunniteltu sekä miehelle että naiselle. Täydellinen starttipaketti raskautta haaveilevalle pariskunnalle joka aloittaa yrittämisen.
  • Hedelmällisyystesti naiselle auttaa selvittämään hedelmällisyytesi sekä sen ovatko vaihdevuodet jo alkaneet.
  • Miehen testi määrittelee siittiöiden määrän spermanäytteestä. Testi osoittaa jos spermanäytteessä on ongelmia siittiöiden pitoisuuden ja liikkuvuuden suhteen.
  • Paketti sisältää ovulaatiotestituotteet joiden avulla kartoitat ovulaatiohuippusi kuukautiskierrosta ja raskaustestit joilla saat luotettavasti selville oletko raskautunut kierrossa.
  • Foolihappoa, joka on tärkeä vitamiini raskauttasuunnittelevalle naiselle. Tutkimusten mukaan kolme neljäsosaa raskauden aikaisista komplikaatioista saa alkunsa jo alkuraskaudessa, jolloin kohdun limakalvo ja istukka kehittyvat. Foolihappoa tarvitaan tähän prosessiin.

Ovulaatiotestit | Clearblue | Pregcheck | RFSU | Ovulaatiotesti liuska | Ovulaatiotesti puikko