ELVIE RINTAPUMPPU

Järjestys:
 • Elvie Stride rintapumppu - single Elvie Stride rintapumppu - single

  Elvie Stride rintapumppu - single

  219,00 €

 • Elvie Pump rintasuppilot 21mm, jotka sopivat Elvie Pump rintapumppuun. Soveltuvat pienirintaisemmalle kuin mitä pumpun mukana tulevat suppilot 28mm ja 24mm. Elvie Pump rintasuppilot 21mm, jotka sopivat Elvie Pump rintapumppuun. Soveltuvat pienirintaisemmalle kuin mitä pumpun mukana tulevat suppilot 28mm ja 24mm.

  Elvie Pump rintasuppilo 21mm | 2 Pack

  48,90 €

 • Elvie Catch - kaksi maidonkerääjää, joiden avulla saat kerättyä maidon huomaamattomasti talteen rintaliiviesi alla. Elvie Catch - kaksi maidonkerääjää, joiden avulla saat kerättyä maidon huomaamattomasti talteen rintaliiviesi alla.

  Elvie Catch maidonkerääjä

  39,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Uudelleenkäytettävät, BPA -vapaat Elvie rintapumpun pullot (150 ml) rintamaidon keräämiseen ja säilyttämiseen. Uudelleenkäytettävät, BPA -vapaat Elvie rintapumpun pullot (150 ml) rintamaidon keräämiseen ja säilyttämiseen.

  Elvie rintapumpun pullot 3-pack

  42,90 €

 • Elvie Pump rintapumppu - puettava ja langaton rintapumppu Elvie Pump rintapumppu - puettava ja langaton rintapumppu

  Elvie Pump rintapumppu - puettava ja langaton rintapumppu

  369,00 €

 • Elvie Pump Double hands free rintapumppu joka on äänetön ja langaton. Kulkee rintaliiveissä mukana. Uutta teknologiaa jota äidit jonottavat. Elvie Pump Double hands free rintapumppu joka on äänetön ja langaton. Kulkee rintaliiveissä mukana. Uutta teknologiaa jota äidit jonottavat.

  Elvie Pump Double tuplarintapumppu - puettava ja langaton

  638,90 €

 • Elvie Curve alipainepumppu on puettava rintapumppu, joka on helppokäyttöinen, kevyt ja jonka otat helposti mukaan. Paina pumpun kylkeä muodostaaksesi alipaineen ja anna maidon virrata säiliöön. Elvie Curve alipainepumppu on puettava rintapumppu, joka on helppokäyttöinen, kevyt ja jonka otat helposti mukaan. Paina pumpun kylkeä muodostaaksesi alipaineen ja anna maidon virrata säiliöön.

  Elvie Curve alipainerintapumppu

  58,90 €

 • Elvie Trainer lantiopohjalihasten treenaaja. Palkittu lantiopohjalihasten vahvistaja. Parempi virtsarakon hallinta, nopeampi synnytyksen jälkeinen palautuminen ja paremmantuntuinen läheisyys. Mukavat harjoitukset ohjelmassa. Tulokset alle 4 viikossa. Laitetta suosittelee yli 1000 terveydenhuollon ammattilaista. Elvie Trainer lantiopohjalihasten treenaaja. Palkittu lantiopohjalihasten vahvistaja. Parempi virtsarakon hallinta, nopeampi synnytyksen jälkeinen palautuminen ja paremmantuntuinen läheisyys. Mukavat harjoitukset ohjelmassa. Tulokset alle 4 viikossa. Laitetta suosittelee yli 1000 terveydenhuollon ammattilaista.

  Elvie Trainer - sovelluksella ohjattava lantionpohjan harjoittaja

  215,00 €