LILLE KANIN

Järjestys:
 • Lille Kanin vauvaöljy/kylpyöljy on kosteuttava öljy. Öljyn runsas E-vitamiinipitoisuus sekä luomulaatuiset öljyt hoitavat ihoa. Hiero öljyä vauvan päänahkaan karstan poistamiseen. Lille Kanin vauvaöljy/kylpyöljy on kosteuttava öljy. Öljyn runsas E-vitamiinipitoisuus sekä luomulaatuiset öljyt hoitavat ihoa. Hiero öljyä vauvan päänahkaan karstan poistamiseen.

  Lille Kanin - kosteuttava vauvaöljy / kylpyöljy

  11,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Lille Kanin mieto shampoo vaahtoaa hellästi ja sitä voidaan käyttää sekä iholle että hiuksiin. Sopii koko perheelle. Lille Kanin mieto shampoo vaahtoaa hellästi ja sitä voidaan käyttää sekä iholle että hiuksiin. Sopii koko perheelle.

  Lille Kanin - vaahtoava mieto shampoo iholle ja hiuksille

  11,50 €

 • Lille Kanin Diaper-Changing Cream voide pitää ihon kuivana vaipan alla imemällä vaipan kosteutta. Samalla se suojaa ja hoitaa ihoa. Lille Kanin Diaper-Changing Cream voide pitää ihon kuivana vaipan alla imemällä vaipan kosteutta. Samalla se suojaa ja hoitaa ihoa.

  Lille Kanin Diaper-Changing Cream estää vaippaihottuman

  11,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Lille Kanin Fat Cream on tuhti voide, jossa on runsaasti öljyjä, jotka estävät kosteuden haihtumisen iholta ja siten estävät ihon kuivumista. Lille Kanin Fat Cream on tuhti voide, jossa on runsaasti öljyjä, jotka estävät kosteuden haihtumisen iholta ja siten estävät ihon kuivumista.

  Lille Kanin Fat Cream tuhti voide kuivalle vauvan iholle

  11,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Lille Kanin Lotion on kevyt voide erityisesti vauvoille ja lapsille. Voide sisältää luomu sheavoita, joka kosteuttaa ja tekee ihosta silkkisen pehmeän. Lille Kanin Lotion on kevyt voide erityisesti vauvoille ja lapsille. Voide sisältää luomu sheavoita, joka kosteuttaa ja tekee ihosta silkkisen pehmeän.

  Lille Kanin Lotion kevyt voide vauvan iholle

  11,50 €

 • Lille Kanin SOS Balm on kosteuttava ja rauhoittava balmi, joka suojaa ihoa ja palauttaa ärtynyttä ihoa voimaan paremmin. Balmi sopii erittäin hyvin myös imettävän äidin nänneille. Lille Kanin SOS Balm on kosteuttava ja rauhoittava balmi, joka suojaa ihoa ja palauttaa ärtynyttä ihoa voimaan paremmin. Balmi sopii erittäin hyvin myös imettävän äidin nänneille.

  Lille Kanin SOS Balm kosteuttava ja rauhoittava balmi vauvan iholle

  11,50 €