Kuukautiskupit, pessaarit

Caya® – pessaari

Varastossa

Hinta: 52,90 5290
Määrä: kpl
Täysin hormoniton ehkäisy. Caya pessaari on luotettava ehkäisyväline naisille, jotka haluavat käyttää luonnollista ehkäisyä. Caya pessaari ehkäisee siittiöiden pääsyn kohtuun. Caya pessaarin muotoiltu reunus on suunniteltu naisen anatomiaan sopivaksi, joten se on mukavantuntuinen ja huomaamaton käytössä.

Osta myös

  • Caya®-geeli

    Caya®-geeli

    18,90 €

Muotoiltu Caya ® -pessaari ehkäisee luonnollisesti siittiöiden pääsyn kohtuun. Pessaari on helppokäyttöinen, huomaamaton ja hormoniton, täysin turvallinen käyttää. Hormonittomuus takaa, ettei pessaari aiheuta sinulle sivuvaikutuksia toisin kuin monet hormonaaliset ehkäisy, eikä se myöskään vaikuta seksuaaliseen halukkuuteen. Cayan ® muotoiltu reunus on suunniteltu naisen anatomiaan sopivaksi ja se pysyy hyvin paikoillaan. Pessaari on ohut, jonka ansiosta sitä ei tunne yhdynnänaikana laisinkaan.

Kuinka Caya pessaaria käytetään?

Asetetaan pessaari emättimeen tamponin tavoin. Pessaari peittää kokonaan kohdunsuun ja estää siittiöiden pääsyn kohtuun yhdynnän aikana ja sen jälkeen. Caya pessaari sopii täydellisesti naisille, jotka eivät voi tai halua käyttää hormonaalista ehkäisyä, imettävät tai ovat allergisia lateksille.

Kuinka luotettava Caya pessaari on?

Caya pessaarissa on kolminkertainen luotettavuus siittiöiden ehkäisemiseksi. Pessaarin oma silikonikalvo peittää koko kohdunsuun estäen siittiöiden kulkemisen. Caya-geeli, joka sisältää selluloosaa, muodostaa lisäesteen kohdunkaulalle. Gaya-geelin koostumus on hyvin hapan (hp 3,8), joka tekee siittiöistä liikkumattomia. Gaya pessaari ja geeli yhdistelmä on hyvin luotettava ehkäisymenetelmä.

Caya pessaari on uudelleen käytettävissä kahden vuoden ajan.