Siittiöystävälliset liukuvoiteet BABYSTART

Babystart siittiöystävällinen liukuvoide 75ml

Varastossa

Hinta: 23,90 2390
Määrä: kpl
FertilSafe PLUS spermaystävällinen liukuvoide, joka on turvallinen kaikille raskautta yrittäville pareille. FertilSafe PLUS ei vahingoita siittiöitä parantaen näin raskautumisen mahdollisuutta.

Toimitus heti
FertilSafe PLUS on spermaystävällinen liukuvoide, joka on turvallinen kaikille raskautta yrittäville pareille.

Kenen tulisi käyttää FertilSafe Plus voidetta?

Jokaisen raskautta suunnittelevan parin, joka käyttää yhdynnän aikana liukuvoiteita, tulisi käyttää FertilSafe Plus voidetta. FertilSafe Plus ei vahingoita siittiöitä, ja se on asiantuntevasti suunniteltu jäljittelemään luonnollisia voitelunesteitä, joiden kautta siittiöt kulkevat hedelmöittämään munasolua.

Miten FertilSafe PLUS  toimii?

FertilSafe PLUS liukuvoide on suunniteltu ammattimaisella tavalla jäljittelemään luonnollisia voitelunesteitä, joiden kautta sperma kulkee hedelmöittämään munaa, mikä myös lisää mukavuutta yhdynnän aikana.

FertilSafe PLUS on kliinisesti testattu Englannin johtavassa andrologiaklinikassa yhteistyössä NHS:n (National Health Service) kanssa,. On todennettu, ettei FertilSafe PLUS liukuvoide vahingoita tai muodosta estettä kulkevalle spermalle, kuten jotkut standardi voiteluaineet tekevät. Tuote läpäisi tiukat pH- ja konsistenssitestit osoittaen, että se suojelee sperman luonnollista turvallisuutta, liikkuvuutta ja elinkelpoisuutta.

Miksi käyttää FertilSafe PLUS liukuvoidetta?

Jotkut tavanomaiset voiteluaineet vaikuttavat negatiivisesti hedelmöitysprosessiin (vahingoittavat siittiöitä ja / tai estävät siittiöiden liikkumista), joten niitä tulisi välttää raskautusmisyrityksien aikana.
Varmistamalla ihanteellisen pH: n ja koostumuksen luonnolliselle hedelmöitykselle, FertilSafe PLUS ™ suojaa siittiöiden turvallisuutta, liikkuvuutta ja elinkykyisyyttä, ja tekee sen vuoksi käytöstä turvallisempaa kuin normaalit liukuvoiteet.

Pakkaus sisältää liukuvoiteen 75ml