Rintapumppu - tehokas apu imetykseen

Imetys on tärkeä osa vauvan hoitoa ja hyvinvoinnin edistämistä. Hyvä rintapumppu auttaa imettävää äitiä tekemään imetyksestä mukavampaa ja helpompaa, ja rintapumpun avulla on mahdollisuus jatkaa imetystä pidempäänkin vaikka palaisi esimerkiksi töihin.

Mihin rintapumppua tarvitaan?

Imettävän naisen kannattaa harkita rintapumpun ostamista monestakin syystä.

Ensinnäkin, rintapumppu tarjoaa vapautta ja joustavuutta imetyksessä. Äiti voi pumpata rintamaitoaan rintapumpullaan valmiiksi jääkaappiin maidonsäilytyspusseihin tai - pulloihin, jolloin toinen vauvasta huolehtiva pystyy ruokkimaan vauvaa sillä aikaa kun äiti on asioilla.

Toiseksi, rintapumppu voi auttaa lisäämään rintamaidon määrää. Kun imetystä aloitetaan, rintarauhaset tuottavat maitoa kysynnän mukaan, joten rintapumpun käyttäminen voi auttaa stimuloimaan rintarauhasia ja lisäämään maidontuotantoa.

Kolmanneksi, rintapumppu voi auttaa imetyksen jatkamisessa silloin, kun äiti on poissa vauvan luota. Esimerkiksi, jos äiti joutuu palaamaan töihin tai matkustamaan, hän voi käyttää rintapumppua säilyttääkseen maidontuotantonsa ja antaakseen vauvalleen jatkossakin rintamaitoa.

Lopuksi, rintapumpun käyttö voi auttaa äitiä vähentämään rintojen epämukavuutta ja kipua. Esimerkiksi, jos äidillä on liikaa maitoa rinnoissaan tai hänellä on tukkeutuneita maitotiehyitä, rintapumpun käyttö voi auttaa poistamaan ylimääräistä maitoa ja vähentämään rintojen kipua.

Mikä on alipaine rintapumppu ja miten se toimii?

Alipaineella toimivalla rintapumppulla saa talteen rinnasta vuotavan äidinmaidon kun imettää tai lypsää toisesta rinnasta. Alipaine rintapumppu on toiselta nimeltään maidonkerääjä.

Kaiken kaikkiaan rintapumppu voi olla erittäin hyödyllinen apuväline imettäville äideille. Se tarjoaa vapautta ja joustavuutta imetyksessä, auttaa lisäämään maitomäärää, helpottaa imetystä silloin kun äiti on poissa vauvan luota, ja voi auttaa vähentämään rintojen epämukavuutta ja kipua.

RINTAPUMPPU | LANSINOH | PHILLIPS AVENT | ELVIE | LOLA & LYKKE | NENO

 • AVENT sähkökäyttöinen rintapumppu AVENT sähkökäyttöinen rintapumppu

  AVENT sähkökäyttöinen rintapumppu

  139,90 €

 • Lansinoh käsikäyttöinen rintapumppu Lansinoh käsikäyttöinen rintapumppu

  Lansinoh käsikäyttöinen rintapumppu

  49,50 €

 • Käsikäyttöinen Philips Avent Natural Rintapumppu on hellävarainen ja tehokas pumppu, jota on miellyttävä käyttää. Philips Avent SCF430/10 -pumppumme on suunniteltu parantamaan oloasi pumpun käytön aikana. Käsikäyttöinen Philips Avent Natural Rintapumppu on hellävarainen ja tehokas pumppu, jota on miellyttävä käyttää. Philips Avent SCF430/10 -pumppumme on suunniteltu parantamaan oloasi pumpun käytön aikana.

  AVENT käsikäyttöinen Natural rintapumppu

  58,90 €

 • Lansinoh maidonkerääjä imettäjälle Lansinoh maidonkerääjä imettäjälle

  Lansinoh maidonkerääjä imettäjälle

  19,90 €

 • Elvie Pump rintapumppu - puettava ja langaton rintapumppu Elvie Pump rintapumppu - puettava ja langaton rintapumppu

  Elvie Pump rintapumppu - puettava ja langaton rintapumppu

  369,00 €

 • Elvie Pump Double hands free rintapumppu joka on äänetön ja langaton. Kulkee rintaliiveissä mukana. Uutta teknologiaa jota äidit jonottavat. Elvie Pump Double hands free rintapumppu joka on äänetön ja langaton. Kulkee rintaliiveissä mukana. Uutta teknologiaa jota äidit jonottavat.

  Elvie Pump Double tuplarintapumppu - puettava ja langaton

  638,90 €

 • Elvie Curve alipainepumppu on puettava rintapumppu, joka on helppokäyttöinen, kevyt ja jonka otat helposti mukaan. Paina pumpun kylkeä muodostaaksesi alipaineen ja anna maidon virrata säiliöön. Elvie Curve alipainepumppu on puettava rintapumppu, joka on helppokäyttöinen, kevyt ja jonka otat helposti mukaan. Paina pumpun kylkeä muodostaaksesi alipaineen ja anna maidon virrata säiliöön.

  Elvie Curve alipainerintapumppu

  58,90 €

 • Kevyt ja kannettava sähköinen Neno Uno -rintapumppu, joka täysin langaton. Rintapumppu toimii ladattavalla akulla ja helppo ottaa matkaan mukaan pidemmällekin reissulle. Kevyt ja kannettava sähköinen Neno Uno -rintapumppu, joka täysin langaton. Rintapumppu toimii ladattavalla akulla ja helppo ottaa matkaan mukaan pidemmällekin reissulle.

  NENO Uno sähkökäyttöinen rintapumppu single

  64,90 €

 • Kevyt ja kannettava sähköinen Neno Bella -rintapumppu. Rintapumppu toimii ladattavalla akulla ja helppo ottaa matkaan mukaan pidemmällekin reissulle. Kevyt ja kannettava sähköinen Neno Bella -rintapumppu. Rintapumppu toimii ladattavalla akulla ja helppo ottaa matkaan mukaan pidemmällekin reissulle.

  NENO Bella sähkökäyttöinen rintapumppu single

  69,90 €

 • Hiljainen ja langaton rintapumppu jossa älykäs kosketusnäyttö sekä USB-laturi. Kevyt pumppu takaa miellyttävän ja kätevän pumppauskokemuksen. Hiljainen ja langaton rintapumppu jossa älykäs kosketusnäyttö sekä USB-laturi. Kevyt pumppu takaa miellyttävän ja kätevän pumppauskokemuksen.

  Lola&Lykke Rintapumppu Sähköinen

  149,00 €

 • NENO - Due Double rintapumppu sähkökäyttöinen NENO - Due Double rintapumppu sähkökäyttöinen

  NENO - Due Double rintapumppu sähkökäyttöinen

  98,90 €

 • Neno maidonkerääjä. Maidonkerääjällä saat talteen kaiken kallisarvoisen maidon. Maidonkerääjän avulla saat kerättyä maidon huomaamattomasti talteen rintaliiviesi alla. Neno maidonkerääjä. Maidonkerääjällä saat talteen kaiken kallisarvoisen maidon. Maidonkerääjän avulla saat kerättyä maidon huomaamattomasti talteen rintaliiviesi alla.

  Neno - maidonkerääjä - Claro

  29,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Elvie Stride rintapumppu - single Elvie Stride rintapumppu - single

  Elvie Stride rintapumppu - single

  219,00 €