Kuumemittarit ja nenäniistäjät

Vauvan sähköinen nenäniistäjä

Varastossa

Hinta: 49,90 4990
Määrä: kpl
Horigen vauvan nenäniistäjä on suunniteltu erityisesti vauvojen tai lapsen nenän puhdistamiseen kotona tai matkoilla. Ladattava ja helppokäyttöinen.
Horigen vauvan nenäniistäjä on suunniteltu erityisesti vauvojen tai lapsen nenän puhdistamiseen kotona tai matkoilla. Mukavat ja pehmeät erilaiset imupäät tekevät laitteen käytöstä turvallista ja mukavantuntuista. Laitetta on helppo käsitellä ja se on pienikokoinen. Ei tunnun epämiellyttävältä lapsesta.

3 imuteho ja 3 erilaista silikonisuutinta

Horigen niistäjä luo pehmeän, tarkasti lasketun ja testatun alipaineen. Laitteessa on 3 imuasetusta: 1 taso on sopiva aivan vastasyntyneelle, 2 taso sopii tavallisen liman ja rään poistoon ja 3 taso paksun liman poistoon syvältä nenästä. Oikean tasoinen alipaine ei vaurioita vauvan herkkiä verisuonia ja nenän kalvoja mutta on silti tarpeeksi tehokas puhdistamaan nenän.

Horigen niistäjällä vauvan nenän tyhjentäminen käy helposti 3 pehmeän silikonisuuttimen avulla, joista voit valita parhaan muodon vauvallesi: pyöreä, kapea tai vino kärki. Pyöreä kärki sopii normaaliin limanpoistoon, ohut kärki vähän syvemmällä olevan liman poistamiseen ja vino kärki todella syvällä nenässä olevan liman poistoon. Mukana tulevat myös muoviset pikkupinsetit, joilla voit helposti poistaa kuivunutta räkää pienestä nenästä.

Musiikkia ja valo

Niistäjä soittaa lastenlaulua ja niistäjässä on myös valo joiden avulla saat vauvan huomion prosessin aikana.
  • Nopea ja tehokas nenänpuhdistus 
  • Ihanteellinen vastasyntyneille, vauvoille ja lapsille 
  • Turvalliset imupäät eri muotoisina 
  • Helppo purkaa ja huuhdella 
  • Ladattava
  • Mukana lyhyet käyttöohjeet suomeksi

HUOM! Sterilisoi irrotettavat muovi ja silikoniosat ennen käyttöä - laita osat kiehuvaan veteen 5 minuutiksi.

Pesuohje: Pese osat helposti käsin lämpimällä vedellä ja tiskiaineella (älä pese moottoria).