Kaste/Nimiäiset

Ristiäiset eli kastejuhla ja nimiäiset ovat lapsen ensimmäinen juhla, ja ne kokoavat yhteen lapsen omaiset, kummit, sukulaiset ja perheen ystävät. Kastejuhliin vauva tarvitsee kastemekon ja kastenauhan vauvan kastemekkoon. Kastepöytään papille on hyvä olla kasteliinavauvan pään kuivaamiseen kasteen jälkeen ja kastetyyny joka helpottaa ristiäistilaisuudessa lapsen sylissäpitämistä ja on kaunis lisä kastetoimituksessa.

Löydät Raskauskeiju.fi verkkokaupasta lapsen kastejuhliin kauniit kastemekot, kasteliinat ja kastetyynyt sekä kastenauhat.
Järjestys:
 • Klione valkoinen vauvan kastemekko Kotitie ristiäisiin, kaste- tai nimenantojuhlaan. Kastemekon edessä on kaunis pitsi ja takana selässä napitus. Klione valkoinen vauvan kastemekko Kotitie ristiäisiin, kaste- tai nimenantojuhlaan. Kastemekon edessä on kaunis pitsi ja takana selässä napitus.

  Puuvillainen vauvan kastemekko

  62,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kastenauha vauvan kastemekkoon

  Kastenauha vauvan kastemekkoon

  10,90 €

 • Pellavainen kastetyyny kastejuhlaan. Kastetyyny helpottaa ristiäistilaisuudessa lapsen sylissäpitämistä. Pellavainen kastetyyny kastejuhlaan. Kastetyyny helpottaa ristiäistilaisuudessa lapsen sylissäpitämistä.

  Kastetyyny - puuvilla

  16,90 €

 • Pellava kasteliina. Kasteliinalla on tarkoitus papin kuivata kastejuhlassa vauvan pää kasteen jälkeen. Pellava kasteliina. Kasteliinalla on tarkoitus papin kuivata kastejuhlassa vauvan pää kasteen jälkeen.

  Kasteliina - puuvilla

  14,90 €