Lämpöpussit BABY´S ONLY

Suojaava kuomu turvakaukaloon, Teddy urban taupe

Varastossa

Hinta: 49,00 4900
Määrä: kpl
Baby´s Only turvakaukalon kuomu tekee kaukalosta vauvalle suojaisan pesän - ja tyylikkään äidille kantaa. Pehmeän ja pörröinen teddykangas.
Baby´s Only turvakaukalon suojaavan kuomun avulla saat vauvalle suojaa ympäristön melulta, auringon paisteelta sekä tuulelta ja tuiskulta. Baby’s Only kuomulla saat kaukalosta rauhallisemman paikan vauvallesi. Baby´s Only turvakaukalon kuomu on peittävämpi kuin useimpien turvakaukalomerkkien omat kuomut. Kuomussa on reikä kantokahvan kohdalla, joten kaukaloa on helppo kantaa.

Kuinka suojaava kuomu asennetaan?
Baby’s Only turvakaukalon kuomu kiinnittyy kaukaloon helposti. Kuomu pingotetaan turvakaukalon päätyosan ja kantokahvan päälle. Tämän jälkeen pujotetaan kantokahvan alaosasta kuminauhat.

Baby’s Only turvakaukalon suojakuomu sopii suosituimpiin ja myydyimpiin turvakaukalomalleihin, kuten mm. Britax, Brio, Maxi-Cosi ja Emmaljunga. Tilaa ja kokeile omaan kaukaloosi, mikäli tuote ei sovi, on sinulla 14 päivän palautusoikeus tuotteelle.Materiaali: palmikkokuosi: 50% puuvillaa ja 50% akryylia, sileäkuosi: 50% puuvillaa ja 50% akryylia, teddykuosi: 100% polyesteri ja kevyt puuvillainen kuosi: 100% puuvillaa.

Tuotteelle on myönnetty Öko-Tex-sertifikaatti, tuotteessa ja käytetyissä materiaaleissa ei ole mitään haitallisia aineita.
 
Pesuohje: palmikkokuosi ja sileäkuosi konepesu 60 asteessa, teddy ja kevyt puuvillainen kuosi hienopesu 30 asteessa.

LUE LISÄÄ BLOGISTAMME: Tee turvakaukalosta kaunis - näin se onnistuu