Lämpöpussit Jollein

Jollein - kevyt lämpöpussi 0+, Neulos Wild Rose

Varastossa

Hinta: 59,90 5990
Määrä: kpl
Ihanan kevyt Jollein lämpöpussi, joka on valmistettu pehmeästä neuloskankaasta. Se on erittäin käytännöllinen ratkaisu vauvasi mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi turvakaukalossa ja vaunuissa.
Kevyempi lämpöpussi turvakaukaloon, vaunuihin ja rattaisiin

Kevytlämpöpussissa ei ole toppauksia. Soveltuu täten parhaiten kevät - kesä -syksy ilmoihin. Päällinen on pehmoisen sileää neuloskangasta.
 
Kevyt lämpöpussi pitää vauvan lämpöisenä turvakaukalossa ja vaunuissa. Lämpöpussin ansiosta vauvaa ei tarvitse riisua ja pukea jatkuvasti ulkovaatetuksesta, vaan vauva pysyy lämpöisenä pussin syleilyssä. Lämpöpussi tuo lämpöä ja pehmeyttä niin turvakaukaloon kuin vaunuihin ja rattaisiin.

Lämpöpussissa on selänpuolella aukot 5 pisteturvavöille. Se sopii kaikkiin turvakaukaloihin ja vaunuihin. Autoliitto suosittelee myös lämpöpussin käyttöä, sillä vauvan saa paremmin sidottua turvavöihin kun paksut ulkovaatteet eivät ole tiellä. Kun auto lämpiää, lämpöpussin etupuolen voi avata kokonaan tai vain raottaa. Kauppareissulla raota vain etupuolta niin vauvan ei tule liian kuuma. Neppareilla lämpupussin yläosasta saa hupun, huppua voit säätää mukavuuden ja sääolosuhteiden mukaan mieleiseksi.

Lämpöpussi sopii käytettäväksi niin syksyllä, talvella kuin keväälläkin! Mahtava Suomen kesän viileisiin iltoihin.

Vinkki! Merinovillaiset vaatteet soveltuvat pussin sisälle loistavasti -laita vain pipo ja tumput vauvalle ja vauva on valmis liikenteeseen

Materiaali: Ulkopuoli on valmistettu 100% polyesterista. Sisäpuoli on valmistettu pehmeästä Jersey-puuvillasta. Vuori on valmistettu 100% polyesterikuitutäytteestä.
Koko: 42x82 cm
Pesuohje: Pesu 30asteessa. Noudata pesulapun ohjeita.