Ensilelut ja unirievut Senger Naturwelt

Hanhi pehmolelu, sisällä lämpötyyny, small

Myyty loppuun

Hinta: 59,99 5999

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Cuddle Animals -pehmohanhi - anna suloisuuden ja ekologisuuden sulattaa sydämesi!

Täydellinen somekuvien sulostuttaja!

Toimitus heti
Suloiset ja ekologiset Cuddle Animals -eläinpehmot Senger Naturweltin valmistamina ovat täydellinen lisä lapsen pehmolelukokoelmaan. Nämä käsintehtyjä pehmoleluja ei ole suunniteltu vain suloisuutta silmällä pitäen, vaan ne tarjoavat myös monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

Cuddle Animals -sarjan eläinhahmot eivät ole pelkästään pehmoleluja vaan myös lämpimiä tyynyjä. Ne on valmistettu laadukkaasta luomupuuvillasta, mikä tekee niistä erityisen pehmeitä ja hellävaraisia lapsen herkälle iholle. Pehmolelujen sisällä on irrotettava puuvillatyyny, joka mahdollistaa erilaisten käyttötarkoitusten toteuttamisen.
Kun haluat tarjota lohtua ja lämpöä, voit lämmittää tyynyn kätevästi mikroaaltouunissa. Tämä ominaisuus tekee Cuddle Animals -pehmoleluista täydellisen valinnan auttamaan pienokaisia koliikki masuvaivoissa. Toisaalta, kesähelteillä voit laittaa tyynyn hetkeksi pakastimeen, jolloin se toimii mainiona viilennyksenä kuumanakin päivänä.

Cuddle Animals -pehmolelut ovat ihanteellinen yhdistelmä suloutta ja käytännöllisyyttä. Niiden pieni koko ja kevyt paino tekevät niistä helppoja kuljettaa mukana minne tahansa. Täydellinen ja suloinen eläinpehmo, joka tuo iloa ja mukavuutta niin lapsille kuin vanhemmillekin.

Koko: 37x11x47 cm
Paino: 0,32 kg

Sisätyynyn lämmitys: Poista rypäleen siementyyny pehmoeläimen sisältä ennen lämmittämistä, sillä vain tyynyn saa lämmittää, ei pehmoeläintä. Avaa vetoketju eläimen vatsan alaosasta ja poista tyyny. Tämän jälkeen tyyny voidaan laittaa joko mikroaaltouuniin noin ½-1 minuutiksi enintään 600 W tai uuniin 75 asteeseen noin 3-5 minuutiksi. Varmista, ettei se kuumene liian kuumaksi, muuten voi tulla ihon palovamma tai lapsi voi ylikuumeta lämmöstä, erityisesti vastasyntyneillä tämä huomioitava. Kirsikkakivi- tai rypäleensiementyynyä ei saa lämmittää liian pitkään tai liikaa, muuten tyyny voi alkaa palamaan.

Varoitus! Huomio: Ei sovellu keskosille eikä alle 2 kuukauden ikäisille lapsille. Huomioitavaa tyynyn lämmittämisessä: Ihon palovamma tai lapsen ylikuumenemisen vaara. Ole varovainen! Muista tarkistaa tyynyn lämpötila AINA käsin ennen käyttöä.