SnoozeShade

Järjestys:
 • SnoozeShade original vaunusuoja (0-6kk). Takaa lapselle hyvät päiväunet pimennysverhon avulla. Toimii täydellisesti olit sitten kotona, vieraissa tai vaikka mökillä. SnoozeShade original vaunusuoja (0-6kk). Takaa lapselle hyvät päiväunet pimennysverhon avulla. Toimii täydellisesti olit sitten kotona, vieraissa tai vaikka mökillä.

  SnoozeShade original vaunusuoja (0-6kk)

  39,90 €

 • SnoozeShade Orginal Deluxe vaunun pimennysverhon avulla lapsesi saa hyvät päiväunet reissun päällä rattaissa ja verho suojaa myös lastasi auringon UV-säteiltä. SnoozeShade Orginal Deluxe vaunun pimennysverhon avulla lapsesi saa hyvät päiväunet reissun päällä rattaissa ja verho suojaa myös lastasi auringon UV-säteiltä.

  SnoozeShade Original Deluxe (0-6kk)-rattaiden pimennyssuoja

  43,90 €

 • SnoozeShade – turvakaukalon pimennyssuoja

  SnoozeShade – turvakaukalon pimennyssuoja

  45,90 €

 • SnoozeShade pinnasängyn pimennysverho - apu huoneisiin joita on vaikea pimentää. SnoozeShade pinnasängyn pimennysverho - apu huoneisiin joita on vaikea pimentää.

  SnoozeShade – pinnasängyn pimennyssuoja

  99,90 €

 • SnoozeShade Plus Deluxe vaunun pimennysverhon avulla lapsesi saa hyvät päiväunet reissun päällä rattaissa ja verho suojaa myös lastasi auringon UV-säteiltä. SnoozeShade Plus Deluxe vaunun pimennysverhon avulla lapsesi saa hyvät päiväunet reissun päällä rattaissa ja verho suojaa myös lastasi auringon UV-säteiltä.

  SnoozeShade Plus Deluxe (6kk+)-rattaiden pimennyssuoja

  49,90 €

  Tilapäisesti loppu