CLEARBLUE CLEARBLUE

Raskaustestit Clearblue Early Detection Triple Check

Varastossa

Hinta: 25,90 2590
Määrä: kpl
Raskaustestit Clearblue Early Detection Triple Check raskaustestipaketti, joka sisältää 1kpl digitaalisen Smart Timer raskaustestin sekä 2kpl Clearblue Early Detection raskaustestit. Voit testata jo kuusi päivää ennen oletettujen kuukautisten alkamispäivää.

 
Clearblue triplatestipaketti, joka sisältää 1kpl digitaalisen Smart Timer raskaustestin sekä 2kpl Clearblue Early Detection raskaustestipuikot.

Clearblue triplatestipaketti - tee raskaustestistä ylellinen kokemus!
Hemmottele itseäsi ja tilaa Clearblue triplatestipaketti, joka sisältää kaksi Clearblue Early Detection raskaustestipuikkoa ja yhden ainutlaatuisen Clearblue DIGITAL Smart Timer raskaustestin. Testaa jo kuusi päivää ennen oletettujen kuukautisten alkamispäivää ja nauti täydellisestä mielenrauhasta.

Clearblue DIGITAL Smart Timer raskaustesti on ainutlaatuinen testi, joka rauhoittelee sinua testin tekemisen ajan. Sen vankka, 50% leveämpi näytteenottopää tekee mahdolliseksi ainutlaatuisen lähtölaskennan testin tuloksen odotusajaksi. Lisäksi testi antaa tarkan "Pregnant" (raskaana) tai "Not pregnant" (ei raskaana) -tuloksen.

Clearblue Early Detection raskaustesti on herkempi kuin Clearblue PLUS raskaustesti ja kertoo luotettavasti oletko raskaana jo 6 päivää ennen kuin kuukautistesi tulisi alkaa. Nyt voit unohtaa hermoilun ja odottelun ja nauttia täydellisestä mielenrauhasta.

Clearblue triplatestipaketti on helppo ja nopea käyttää pitkän vartensa avulla. Testit ovat yksittäispakattuja ja valmistajan ilmoittama tarkkuus on 99 %. Käyttöpäiväystä on 1,5-2 vuotta ja testit ovat CE- ja FDA-merkittyjä.

Tilaa nyt Clearblue triplatestipaketti ja saat ostoksesi toimitettuna huomaamattomassa kirjelähetyksessä, ilman lähettäjän nimeä. Nauti ylellisestä kokemuksesta ja varmista raskauden alkaminen jo kuusi päivää ennen kuukautisten alkamispäivää.
 
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomassa kirjelähetyksessä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.