CLEARBLUE CLEARBLUE

Raskaustestit Clearblue Triple-Check & Date

Varastossa

Hinta: 25,90 2590
Määrä: kpl

Tiedostot

Clearblue Triple-Check & Date - 3 kpl raskaustestipaketti.
Paketti sisältää 2 kpl Clearblue Ultra Early -raskaustestejä ja 1 kpl viikkonäytöllisen Clearblue DIGITAL -raskaustestin. Voit testata jo kuusi päivää ennen oletettujen kuukautisten alkamispäivää.

Ostoksesi toimitetaan ilman lähettäjän nimeä -huomaamattomassa kirjelähetyksessä.
Clearblue herkkien testien triplatestipaketti, joka sisältää 2 kpl Clearblue Ultra Early -raskaustestejä ja 1 kpl viikkonäytöllisen Clearblue DIGITAL -raskaustestin.

Clearblue triplatestipaketti - tee raskauden testaamisesta ylellinen kokemus!
Hemmottele itseäsi ja tilaa Clearblue Triple-Check & Date paketti, joka sisältää kaksi Clearblue Ultra Early raskaustestipuikkoa ja yhden ainutlaatuisen Clearblue DIGITAL raskaustestin, jossa viikkonäyttö. Testaa jo kuusi päivää ennen oletettujen kuukautisten alkamispäivää ja nauti täydellisestä mielenrauhasta.

Viikkonäytöllinen Clearblue Digitaalinen raskaustesti. Selkeä ja tyylikäs Clearblue Digitaalinen Raskaustesti - saat vahvan varmuuden raskauden toteamiseen. Ota ensiaskeleesi äitiyden polulla luotettavasti ja yksinkertaisesti. Digitaalinen näyttö kertoo heti selkeän sanallisen RASKAANA (pregnant) tai EI RASKAANA (not pregnant) tuloksen, sekä tarkan raskausviikon. Pois on jätetty viivojen tulkintaan liittyvät epävarmuudet ja mahdolliset erehdykset.

-Selkeä - tuloksesta ei voi erehtyä
-Herkkä - voit testata jo 4 päivää ennen kuukautisten alkamispäivää
-Yli 99 % varmuus - jo kuukautisten oletetusta alkamispäivästä
-Herkkyys 25 mIU/ml HCG:tä virtsassa
-Viikkonäyttö kertoo, kuinka monta viikkoa hedelmöitymisestä on kulunut. Jotta viikkonäytön tulos olisi tarkka, on testatessa käytettävä aamuvirtsaa. Hedelmöityminen tapahtuu noin 2 viikkoa ennen seuraavien kuukautisten oletettua alkamista.

Clearblue Early Detection raskaustesti on herkempi kuin Clearblue Plus raskaustesti ja kertoo luotettavasti oletko raskaana jo 6 päivää ennen kuin kuukautistesi tulisi alkaa. Nyt voit unohtaa hermoilun ja odottelun ja nauttia täydellisestä mielenrauhasta.

Clearblue Triple-Check & Date testit ovat helppoja ja nopeita käyttää pitkän vartensa avulla. Testit ovat yksittäispakattuja ja valmistajan ilmoittama tarkkuus on 99 %. Käyttöpäiväystä on 1,5-2 vuotta ja testit ovat CE- ja FDA-merkittyjä.

Tilaa nyt Clearblue Triple-Check & Date testipakettisi ja saat ostoksesi toimitettuna huomaamattomassa kirjelähetyksessä, ilman lähettäjän nimeä. Nauti ylellisestä kokemuksesta ja varmista raskauden alkaminen jo kuusi päivää ennen kuukautisten alkamispäivää.
 
Varjele salaisuuttasi! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomassa kirjelähetyksessä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.