CLEARBLUE CLEARBLUE

Clearblue Dual Hormone ovulaatiotesti 10 kpl

Varastossa

Hinta: 34,90 3490 47,90 € 4790
Määrä: kpl

Tiedostot

Kahden hormonin tasot mittaava Clearblue DIGITAL -ovulaatiotesti - Tunnistaa kiertosi 4 hedelmällistä päivää. Pakkaus taitettu siististi kasaan, jotta voimme tarjota sen edullisemmin kirjeenä.

Saat 2 kpl Raskauskeijun raskaustestiliuskoja tilaukseen mukaan. Toimitus heti.

Luotettava kahden hormonin tasot mittaava Clearblue DIGITAL -ovulaatiotesti.

Pakkaus taitettu siististi kasaan, jotta voimme tarjota sen edullisemmin kirjeenä. Lisäksi saat 2 kpl Raskauskeijun raskaustestiliuskoja tilaukseen mukaan.

Tiesitkö, että juuri oikeana päivänä yrittäminen voi tehdä suuren eron raskaaksi tulemisessa? Entä tiesitkö, että peruslämmön mittauksella havaitset lämpötilan nousun vasta ovulaation jälkeen, jolloin tiedosta ei ole juurikaan hyötyä saman kierron aikana?
Ovulaatiotestit ovat avain tähän salaperäiseen aikaan – ne auttavat sinua tunnistamaan hedelmällisimmät päivät seuraavassa kierron vaiheessa. Älä anna ohi mennä tätä mahdollisuutta – tartu ovulaatiotesteihin ja anna itsellesi paras mahdollisuus unelmasi täyttymiseen!

Digitaalinen Clearblue-ovulaatiotesti tunnistaa LH-ovulaatiohormonin pitoisuuden nousun ja kertoo kierron NELJÄ hedelmällisintä päivää. LH-hormoonin lisäksi testi havaitsee estrogeenipitoisuuden jonka ansiosta testi pystyy näyttämään neljä hedelmällisintä päivää kierrosta. Kun olet yhdynnässä näiden neljän päivän aikana, on parhaat mahdollisuudet tulla raskaaksi.


Digitaalinen Clearblue-ovulaatiotesti on tehokkain kotikäyttöön tarkoitettu ovulaatiotesti. Testi antaa selkeän digitaalisen tuloksen ilman viivojen tulkitsemista.

Digitaalinen Clearblue-ovulaatiotesti tehdään aina samaan aikaan päivästä oletetun LH-huipun lähellä olevina päivinä.

  • tunnistaa LH-huipun 99-prosenttisen varmasti
  • käyttää ainutlaatuista tarkistustoimintoa (vilkkuva testipuikko -symboli) varmistamaan, että testi toimii
  • antaa tuloksen kolmessa minuutissa.

Tutustuthan videoon ennen testin ostamista (huomaa että testillä tulee aloittaa testaaminen muutaman päivän aikaisemmin kuin perinteidellä Clearblue digitaalisella ovulaatiotestillä):

Löydät täältä isomman ja edullisen säästöpakkauksen.

Huomioitavaa: Clearblue Dual testiin jää ovulaation havaitsemisen jälkeen hymynaama noin 3-4 päiväksi. Hymynaama on testin näytöllä niin kauan kuin on kierrossa paras hetki raskautua. Hymynaaman hävittyä voi testilaitetta käyttää normaalisti uudelleen aina uuteen hymynaamaan eli ovulaation asti.

Luotettavuus: 99 %

Pakkauksessa mukana: Clearblue ovulaatiotesti ja 10 testipuikkoa sekä tarkat suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet.

HUOM! Mikäli sinulla on vanhoja testipuikkoja (samanlaisen laitteen), voit käyttää niitä uudessa laitteessa.

Valmistaja: Clearblue
 
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomana kirjelähetyksenä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.