CLEARBLUE CLEARBLUE

Raskaustestit Clearblue 6 Days Early Detection 2 kpl

Varastossa

Hinta: 16,90 1690
Määrä: kpl

Tiedostot

Clearblue Ultra Early Detection -raskaustestiä voi käyttää jopa 6 päivää ennen kuukautistesi oletettua alkamispäivää.

Toimitus heti

Kun haluat tietää, oletko raskaana, testaamisen odottaminen voi tuntua vaikealta. Siksi Clearblue Ultra Early Detection -raskaustestiä voi käyttää jopa 6 päivää ennen kuukautisten väliinjäämistä. Clearblue Early Detection raskaustesti on herkempi kuin Clearblue PLUS raskaustesti.

Voit tehdä testin 6 päivää aiemmin - Clearblue Ultra Early Detection on Clearbluen tunnistusherkin testi, mikä tarkoittaa, että voit tehdä testin jopa 6 päivää ennen kuukautisten väliinjäämistä (eli 5 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää.1). 

Tarkkuus yli 99 % - Kuukautisten oletetusta alkamispäivästä alkaen.

Helppo käyttää - Clearblue on palkittu muotoilustaan ja siinä on pidempi, kaareva testipuikko sekä leveä väriä vaihtava näytteenottopää.

Helposti luettavat tulokset - Tulokset näkyvät selkeästi ja yksinkertaisesti: 2 viivaa, jos olet raskaana ja 1 viiva, jos et ole raskaana.2

Testin herkkyys on 10 mIU/ml.

Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomassa kirjelähetyksessä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.