Hedelmällisyystestit

Hedelmällisyystesti. Testaa hedelmällisyytesi - mitkä mahdollisuudet teillä on saada lapsi?

Naisten hedelmällisyystesti ja vaihdevuositesti mittaavat follikkelia stimuloivaa hormonia (FSH) virtsasta. Aivolisäkkeen etulohko tuottaa FSH:a ja säätelee munarakkulan toimintaan. Positiivinen tulos on merkki hormonin kohoamisesta ja vaihdevuosien alkamisesta ja negatiivinen tarkoittaa normaalia hedelmällisyyttä.

Miehen hedelmällisyystesti, eli spermatesti mittaa siittiösolujen määrää spermasta värjäämällä näytteen.
Järjestys:
 • hedelmallisyystesti-liuska. Hedelmällisyystestillä varmistat mahdollisuutesi raskautua. Vain kaksi testiä kertoo kiertosi onnistumisesta.

  Hedelmällisyystesti liuska 2 kpl

  4,90 €

 • hedelmallisyystesti_2_puikkoa. Hedelmällisyystesti naiselle, joka auttaa selvittämään hedelmällisyytesi sekä sen onko vaihdevuodet jo alkaneet. hedelmallisyystesti_2_puikkoa. Hedelmällisyystesti naiselle, joka auttaa selvittämään hedelmällisyytesi sekä sen onko vaihdevuodet jo alkaneet.

  Hedelmällisyystesti puikko 2 kpl

  6,30 €

 • Babystart naisten hedelmällisyystesti, joka osoittaa, onko hedelmällisyys alentunut vai ei. Testi on helppokäyttöinen ja tehdään kotona. Tulokset näkyvät 5 minuutissa ja ne ovat 99 % luotettavia. Paketissa kaksi testiä.

  Naisten hedelmällisyystesti FertilCheck 2 kpl | BABYSTART

  21,90 €

 • Tiedätkö oletko sinä ja kumppanisi hedelmällisiä? Lapsettomuus vaikuttaa noin 10-15 prosenttiin kaikista lisääntymisiässä olevista pareista. Babystart hedelmällisyystestipaketti voi auttaa sinua selvittämään! Saat tuloksen naiselle 10 sekunnissa ja miehelle 15 minuutissa, ja tulokset ovat peräti 99 % ja 97 % luotettavia. Pakkaus sisältää 2 kpl miesten ja 2 kpl naisen hedelmällisyystestejä

  Hedelmällisyystestipaketti miehelle ja naiselle | BABYSTART

  49,90 €

 • Medigoo hedelmällisyystesti naiselle, joka auttaa selvittämään hedelmällisyytesi sekä sen onko vaihdevuodet jo alkaneet. Vaihdevuosien lähestyminen hankaloittaa raskaaksituloa.

  Vaihdevuodet testi naisille 2 kpl | MediGoo

  23,90 €

 • Persona monitori, joka ehkäisee luonnollisesti ilman hormonivalmisteita. Ehkäisymenetelmä luonnollisesti, ei hormonivalmisteita. Tämä takaa sivuvaikutuksettoman olon. Sopii ehdottomasti naisille joilla muut ehkäisymenetelmät tuovat sivuvaikutuksia kuten mielialanvaihteluita, painonnousua tai jatkuvaa verenvuotoa. Persona monitori, joka ehkäisee luonnollisesti ilman hormonivalmisteita. Ehkäisymenetelmä luonnollisesti, ei hormonivalmisteita. Tämä takaa sivuvaikutuksettoman olon. Sopii ehdottomasti naisille joilla muut ehkäisymenetelmät tuovat sivuvaikutuksia kuten mielialanvaihteluita, painonnousua tai jatkuvaa verenvuotoa.

  Persona hedelmällisyysmonitori

  153,00 €

 • Foolihappo raskausaikaan 400 mikrog. Foolihappo raskausaikaan 400 mikrog.

  Foolihappo raskausaikaan 400 mikrog.

  6,90 €