Love to Dream - kevyt Swaddle UP kapalopussi - minttu

Hinta: 34,90

Valitse

Määrä: kpl
Love to Swaddle UP™ kevyt kapalopussin avulla pienokaisesi voi nukkua luonnollisessa ja turvallisessa asennossa kädet pään yli ojennettuina. Sen patentoidut siivet antavat vauvalle mahdollisuuden rauhoittaa itse itsensä takaisin uneen viemällä käden suuhun tai silittämällä hellästi poskea.

Love to Swaddle UP™ kevyt kapalopussi on Love to Dreamin ensimmäinen askel hyvään ja rauhalliseen uneen

Love to Swaddle Up on markkinoiden ainoa kapalopussi, jonka avulla pienokaisesi voi nukkua luonnollisessa ja turvallisessa asennossa kädet pään yli ojennettuina. Sen patentoidut siivet antavat vauvalle mahdollisuuden rauhoittaa itse itsensä takaisin uneen viemällä käden suuhun tai silittämällä hellästi poskea. Tämä kaikille vastasyntyneille luonnollinen tapa auttaa sekä vauvaasi että koko perhettä nukkumaan paremmin.

Kapalointi on tutkitusti hyväksi havaittu tapa auttaa vauvaasi nukahtamaan ja pysymään unessa.Love to Swaddle Up -kapalopussin kanssa onnistut kapaloinnissa aina! Kapalopussi on suunniteltu rauhoittamaan vauva nopeasti uneen. Sen avulla luot helpon ja rauhallisen unirutiinin vauvallesi.

Koon valitseminen: Valitse kapalopussi ensisijaisesti painon, eikä iän mukaan parhaan sopivuuden saavuttamiseksi.

XS= vastasyntyneen koko 2-3,5kg
S= vastasyntyneen koko 3-6kg
M= 6-8,5kg
L= 8,5-11kg

Materiaali: 93% puuvillaa, 7% elastaania

TOG 0.2, kevyt versio

Pesuohje: Pese ennen käyttöönottoa. Pesulämpötila 40 astetta. Sulje vetoketju ennen pesua. Älä liota. Älä käytä valkaisuainetta. Ei rumpukuivausta. Muotoile kosteana, riippukuivatus. Matala silityslämpötila. Ei kemiallista pesua. Suositellaan pesupussia.