Vauvan rauhoittaja

Gro-Hush vauvan rauhoittaja

Varastossa

Hinta: 51,90
Määrä: kpl

GroHush vauvanrauhoittaja, joka rauhoittaa lapsen nopeasti. Ääni muistuttaa kohdusta lasta ja saa kiihtyneen lapsen nopeasti rauhoittumaan.

Mullistava UUTUUSTUOTE!
Voidaan käyttää vastasyntyneestä alkaen!

GroHush on ainutlaatuinen ja turvallinen vauvan rauhoittaja, joka toimittaa tyynnyttävää "valkoista melua" (white noise) suoraan lapselle.

Miten GroHush toimii?

"Valkoisen melun" on todettu auttavan merkittävästi lapsen lohduttamisessa ja rauhoittelussa, koska äänet muistuttavat vauvan kohdussa kokemiaan ääniä. GroHush on ainoa kädessä
pideltävä taskukokoinen "valkoista melua" toimittava laite, joka kulkee mukanasi minne vain ja jonka vain lapsi voi kuulla.Kuinka käytän GroHush rauhoittajaa?

Sujauta laite omaan käteesi, valitse jokin kolmesta
äänivaihtoehdosta ja aseta pehmeä tyynyosa kevyesti vauvan korvaa vasten. Laite sammuu automaattisesti 10 minuutin käytön jälkeen.Laitteessa on kolme rauhoittavaa äänivaihtoehtoa:

  • äidin sydämenlyönnit
  • sade peltikatolla ja
  • valtameren aallot

GroHush on lohduttava ratkaisu, joka auttaa ketä tahansa vauvan hoitajaa rauhoittamaan ja lohduttamaan lasta tämän ollessa rauhaton ja itkuinen. Loistava tuote isälle aikaan kun tuntuu että äiti on ainoa jonka sylissä pieni rauhoittuu.

Äänenvoimakkuus on säädetty laitteessa valmiiksi turvallisen alhaiselle, mutta tehokkaalle 75 decibelin tasolle, jonka vain vauva kuulee kun laite on käytössä.

Katso videot GroHush tuotteesta ja ihastu.

 

Paketissa mukana:

  • säilytys /kuljetusrasia
  • irrotettava/pestävä pehmopäällinen
  • suomenkieliset käyttöohjeet.


Laite toimii 3:lla AAA paristolla (ei sis. pakkaukseen).