Lämpöpussit 7AM ENFANT

Bebepod Teddy lämpöpussi kevääseen ja syksyyn, sävy Oatmeal

Varastossa

Hinta: 89,00 8900
Määrä: kpl
7 AM ENFANT Bebepod Teddy lämpöpussi vauvalle. Superpehmeä lämpöpussi sopii täydellisesti kevät- ja syysilmoihin pitäämään vauvasi lämpimänä.
7 AM ENFANT Bebepod Teddy lämpöpussi vauvalle, Oatmeal - sopii täydellisesti kevät- ja syysilmoihin.

Suloinen Bebepod Teddy kapalomallinen lämpöpussi 0-9 kk ikäiselle vauvalle. Pehmeä ja ilmava lämpöpussi sopii kevät- ja syysilmoihin sekä talvella leudommille päiville. Pehmeä sileä kangas hellii vauvan ihoa ja huppu suojaa tuulelta ja tuiskulta. Hupun saat tarvittaessa myös avattua. Bebepod Teddy lämpöpussia voit käyttää turvakaukalossa, rattaissa ja vaunuissa. Lämpöpussin selkäosan saa irroiotettua, jolloin se on helppo asentaa pienempäänkin turvakaukaloon. Lämpöpussi sopii täten myös viispistevaljaille.

Vauvan kevyessä untuva lämpöpussissa kulkee vauvasi jokaisella vaunulenkillä ja kauppamatkalla mukana. Ja tahroista ei tarvitse huolehtia, heitä lämpöpussi vain pesukoneeseen ja kuivausrumpuun ja se on kuin uusi.

Lämpöpussin suurin hyöty on siinä, että se pitää vauvan lämpöisenä turvakaukalossa ja vaunuissa. Lämpöpussin ansiosta vauvaa ei tarvitse riisua ja pukea jatkuvasti ulkovaatetuksesta, ja liikkeelle pääsee vauvan kanssa myös kevyemmässä varustuksessa. Tämä nopeuttaa päivittäisiä lähtöjä. Kaupassa avaat vain lämpöpussin vetoketjun ja vauva voi rauhassa jatkaa uniaan vaunussa tai turvakaukalossa. Vinkki! ohuet merinovillaiset vauvanvaatteet ovat täydellinen valinta lämpöpussin sisällä käytettäväksi.
 
Koko: Sopii käytettäväksi vauvan turvakaukalossa, rattaissa tai vaunukopassa, sopii noin 0-9 kk ikäiselle vauvalle.

Pesuohje: hienopesu 40 asteessa