Kotidopplerit ANGELSOUNDS

Angelsounds kotidoppler näytöllä 100S6 (pinkki) + ultraäänigeeli 250ml

Varastossa

Hinta: 74,50
Määrä: kpl

Kotidoppler 100S6 mahassa olevan vauvan kuunteluun. Dopplerissa kaiutin ja LCD näyttö. Toimii neuvolalaitteiden tapaan. Dopplerilla kuulet vauvan sydänäänet, liikkeet ja hikan keskimäärin raskausviikolta 12 lähtien. Mukana ultraäänigeeli.

 

Nopea toimitus Suomesta käsin


Kotidopplerissa kapea kuunteluanteri jolla löydät sikiön sykkeen jo pienillä viikoilla. Näet kirkkaalta LCD näytöltä vauvan sydämensykkeet numeroina. Sisäänrakennetun kaiuttimen ansiosta kuulet sykkeen ilman kuulokkeita - nauti ja kuuntele koko perheen kanssa.

Maailmalla suuren suosion saavuttanut helppokäyttöinen kotidoppler vauvan sydänäänten kuunteluun. Ehdoton hankinta odottavalle äidille, josta koko perhe voi nauttia!

Meiltä saatavana aito, alkuperäinen Angelsounds doppler!
Tuotteella 6kk takuu. CE-merkitty ja FDA-hyväksytty.

-------------------------------------------------------------------------------------
Suosittu Angelsounds JPD-100S6 kotidoppleri on käyttöperiaatteeltaan täysin samanlainen kuin äitiysneuvoloiden vastaavat laitteet. Sen avulla voit kuulla vatsanpeitteiden läpi vauvan sydänäänet, liikkeet, potkut ja jopa hikan keskimäärin raskausviikolta 12 lähtien. Laite on täysin turvallinen; CE-merkitty ja ISO-hyväksytty.

Angelsounds JPD-100S6 kotidopplerissa on kolme työskentelytilaa; reaaliaikainen sykkeen näyttö, tarkka sykkeen keskiarvon näyttö ja manuaalinen tila. Laitteessa on ääniulostuloliitäntä, josta doppler voidaan kytkeä kuulokkeeseen tai esim. tietokoneeseen sykkeen nauhoittamista varten. Laite kytkeytyy pois päältä automaattisesti.

Kotidoppler toimii 2kpl 1.5V AA alkaliparistoilla ja ne antavat ainakin 10 tunnin työskentelyajan.

Pakkaus sisältää:

  • Angelsounds JPD-100S6 kotidoppler anturilla, jossa sisäänrakennettu kaiutin.
  • ultraäänigeeli 250ml
  • Ohjeet


Turvallisuus: CE- ja FDA hyväksytty

Takuuaika: 6kk.
HUOM! Erikseen ostettavissa lisätakuuaikaa laitteelle 12 / 24kk takuu (lisätakuut voimassa laitteen alkuperäiselle ostajalle)

Valmistusmaa: Kiina