Rintapumput

Käsikäyttöinen rintapumppu | LANSINOH

Varastossa

Hinta: 49,50 4950
Määrä: kpl

Lansinoh manuaalinen rintapumppu, joka nopeuttaa maidon eritystä. Konepestävä.
 

Suunniteltu kevyeksi ja kompaktiksi -BPA-vapaa

Käytössä myös synnytyssairaaloissa


Pumppaus Lansinohin rintapumpulla on miellyttävää ja tehokasta. ComfortFit rintasuppilot ovat miellyttävät iholle ja nopeuttavat maidon eritystä.

Käyttö, kokoaminen ja puhdistaminen on mahdollisimman helppoa. Rintapumpun voi pestä esimerkiksi pesukoneessa. Rintapumpussa on 2- vaihetta; hellävarainen stimulointitila ja pumppaus-asetus. Sen kahva on ergonomisesti muotoiltu ja on helppo käyttää vain yhdellä kädellä. Easy-Express kädensija vähentää rasitusta kädessä. 2- vaiheinen, hellävarainen stimulointitila ja pumppaus-asetus

Pumppu ei sisällä Bisfenoli-A:ta ja se on valmistettu 100% polypropeenista, joka on suositelluin muovilaatu äidinmaidon säilyttämiseen.

Muotoiltu kahva, tehokas imu ja pumpun helppo ja nopea kokoaminen -tässä tiivitettynä Lansinoh pumpun kiitokset käyttäjiltä.Pakkaus sisältää:

 

  • Lansinoh manuaalinen rintapumppu
  • mOmma tuttipullo
  • NaturalWave tutin (O kk+)

Pesuohje: tiskikonepesu

Materiaali: 100% polypropeeni

Valmistusmaa: Japani

 Mikä on Lansinoh?

Lansinoh yhtiön perusti imettävä äiti yli 20 vuotta sitten ja toiminta-ajatus on pysynyt samana tähän päivään saakka. Lansinoh on omistautunut kehittämään ratkaisuja, jotka rohkaisevat sinua imettämään lastasi.