Rintapumput PHILIPS AVENT

AVENT sähkökäyttöinen rintapumppu

Myyty loppuun

Hinta: 149,00 159,00 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Avent sähkökäyttöinen rintapumppu, joka lisää maidontuloa. Rintapumppu muotoiltu siten, että maito virtaa aina suoraan pulloon.
 

Suosituin rintapumppu

Ei sisällä BPA:ta

Stressi tai kiire voi vaikeuttaa maidon eritystä. Tilannetta helpottaa, jos olo on mukava ja rento. Avent rintapumppu on suunniteltu parantamaan oloasi pumpun käytön aikana.

Avent rintapumpun ainutlaatuisen muotoilun ansiosta maito virtaa suoraan rinnasta pulloon, vaikka istut suorassa. Voit siis istua aiempaa mukavammin pumpatessasi: sinun ei tarvitse nojautua eteenpäin, jotta saisit kaiken maidon pulloon. Mukava istuma-asento ja rentous pumppaamisen aikana helpottavat maidon virtausta.

Kun pumppu käynnistetään, se on automaattisesti hellävaraisessa stimulointitilassa, jotta maito alkaa virrata. Valitse kolmesta pumppausasetuksesta sie sopivin.

Rintapumppu on oiva apu kun vauva ei jaksa imeätarpeeksi tehokkaasti tai nännin päät ovat arat. Rintapumpulla voit myös tyhjentää rintojasi kun olet poissa lapsen luota. Rintapumpulla voit pumpata ylimääräistä maitoa talteen pakastukseen tai luovutukseen. Laite on siis monikäyttöinen ja suositellaankin jokaisen imettäjän hankittavaksi.

Hellävarainen tyhjiö jäljittelee lapsen luonnollisia imuliikkeitä ja saa aikaan tasaisen maidontulon, mikä vaatii vähemmän pumppaamista. Patentoidut hierontatyynyt taipuvat sisään ja ulos, mikä muistuttaa lapsen imemistä ja edistää maidontuloa.

Rintapumppua voi käyttää muiden Philips AVENT -sarjan ruokintatuotteiden kanssa, mukaan lukien Classic-pullot ja rintamaidon säilytysastiat. Philips AVENT -sarja sisältää myös rintojen hoidon lisätarvikkeita, jotka helpottavat rintaruokintaa ja lisäävät mukavuutta.

 

Paketti sisältää
Rintapumppu: 1 kpl
Laite ja letkut: 1 kpl
Vakiokokoinen tyyny: 1 kpl
Natural-pullo 125 ml: 1 kpl
Erittäin pehmeä vastasyntyneen tutti: 1 kpl
Matkasuojus: 1 kpl
Tiivistelevy maidon säilytykseen: 1 kpl
Liivinsuojusten näytepakkaus: 2 (2 päivä- ja 2 yökäyttöön) kpl
Varakalvo: 1 kpl

Valmistusmaa: Englanti