Rintapumput LOLA & LYKKE

Lola&Lykke Rintapumppu Sähköinen

Varastossa

Hinta: 149,00 14900
Määrä: kpl
Hiljainen ja langaton Lola & Lykke sähkökäyttöinen rintapumppu jossa älykäs kosketusnäyttö sekä USB-laturi. Kevyt pumppu takaa miellyttävän ja kätevän pumppauskokemuksen. Kahden vuoden takuuaika.
LOLA&LYKKE RINTAPUMPPU SÄHKÖINEN

Vuoden Paras Rintapumppu 2021 -palkinto (Made for Moms -kilpailu)

Lola&Lykke rintapumpun huippupehmeä imuosa vähentää painetta, tuntuu mukavalta ja auttaa hieromaan rintaa auttaen maitoa virtaamaan paremmin. Pumppu imitoi vauvan luonnollista imutapaa ja siinä on 6 stimulointitasoa sekä 9 imutasoa. Sähkökäyttöinen rintapumppu on kevyt sekä hiljainen ja toimii langattomasti. USB ladattava akku kestää jopa kaksi tuntia, joten voit käyttää pumppua missä vaan. Voit helposti tallentaa ja seurata tietoja pumppauskerroista digitaaliselta näytöltä löytyvän muisti -painikkeen ja ajastimen ansiosta. Pumppu on helppo pitää puhtaana ja koota sillä siinä on vain 5 osaa.

Yhteensopiva useimpien tavallisten tuttipullojen kanssa.

Vinkki! Lisätarvikkeina on maitopusseja, johon voi adapterin avulla pumpata suoraan maitoa. Adapterin voi kiinnittää myös tuttiosaan sekä maitopussiin, jolloin vauvan voi ruokkia suoraan maitopussista. Maitopusseja on helppo pakastaa, jolloin äidinmaito pysyy helposti tuoreena.