Rintapumput ELVIE RINTAPUMPPU

Elvie Pump rintapumppu - puettava ja langaton rintapumppu

Varastossa

Hinta: 369,00 36900
Määrä: kpl
Elvie Pump Single hands free rintapumppu joka on äänetön ja langaton. Kulkee rintaliiveissä mukana. Uutta teknologiaa jota äidit jonottavat.
Maailman ensimmäinen rintapumppu joka kulkee mukanasi huomaamattomasti rintaliiveissä minne menetkin. Täydellinen imetysaikana kun olet poissa vauvan luota.

Elvie Pump rintapumppu mahdollistaa pumppaamisen omilla ehdoillasi. Elvie Pump -sovelluksen avulla voit käydä neuvottelupuhelua, leikkiä lasten kanssa, keittää herkullisen aterian tai vain nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta ... kaikki tämä samaan aikaan kun rintapumppusi pumppaa maitoa äänettömästi liiveissäsi.

Pieni ja kevyt Elvie Pump sopii imetysliivin sisälle, joten se on todella hands-free. Mikään ei sido sinua - tai hidasta sinua. Vallankumouksellinen tekniikka eliminoi melun, jotta voit pumpata rauhassa - milloin tahansa, missä tahansa.

Asennuksesta puhdistukseen Elvie rintapumpun käyttö on helppoa - siinä on vain 5 puhdistettavaa osaa ja kokoaminen vie muutaman sekunnin.

Muodosta yhteys ilmaiseen Elvie Pump -sovellukseen seurataksesi maidon määrää reaaliajassa, seurataksesi kummankin rinnan pumppaushistoriaa ja sovelluksen avulla voit hallita pumppua etänä. (Elvie Pump toimii joko sovelluksen kanssa tai ilman).

Elvie Pump rintapumppu siirtyy pumpaustilasta automaattisesti ilmaisutilaan kun laite havaitsee maidontulon vähentymisen ja se pysähtyy kun pullo on täynnä. Yksi huolenaihe vähemmän.