Rintapumput ELVIE RINTAPUMPPU

Elvie Stride rintapumppu - single

Varastossa

Hinta: 219,00 21900
Määrä: kpl
Pumppaa maitoa kädet vapaina missä ja milloin tahansa! Hands free mallin rintapumppu.
Elvie Stride Single rintapumppu on rintaliiveihin sujautettava, sairaalatasoinen, sähköinen rintapumppu, jota voidaan ohjailla puhelimeen ladattavalla sovelluksella. Rintapumppu on johdoton ja vapauttaa kätesi.

Hiljainen ja tehokas Elvie Stride Single rintapumppu on kevyt ja siinä on sairaalatasoinen moottori ja äänenvaimennysmekanismi. Pumppu muotoilee kauniisti poveasi, joten se ei näy rintaliiveistäsi.

Aseta pumppu liiveihin ja lähde lenkille, kuuntele musiikkia tai äänikirjaa tai soita ystävälle. Rintapumppu hoitaa pumppaamisen automaattisesti ja huomaamattomasti. Tee pumppaamisajasta omaa laatuaikaasi.

Käytä pumppu Pump with Elvie -sovelluksella:
Yhdistä Pump with Elvie -sovellukseen, niin voit ohjata pumppuasi etänä, säätää tehoasetuksia ja seurata pumppaushistoriaasi ilman, että sinun tarvitsee koskea pumppuun kesken pumppauksen.

HUOM! Elvie Stride on yhteensopiva uusimpien älypuhelimien kanssa, jotka tukevat Bluetooth Low Energy -toimintoa. Jos sinulla on iPhone, sen on oltava iPhone 6 tai uudempi. Sinulla on myös oltava iOS11 tai uudempi. Jos sinulla on Android-puhelin, tarvitset version 8 tai uudemman. Ajantasaisimmat yhteensopivuustiedot löydät osoitteesta elvie.com. Jos puhelimesi ei ole yhteensopiva, se ei ole ongelma. Voit silti käyttää pumppuasi käyttämällä rintapumpun painikkeita.

Rintapumpussa on kaksi vaihetta: stimulointi ja imuvaihe. Molemmissa vaiheissa on kymmenen eri tehoaluetta. Voit säätää juuri itsellesi sopivat asetukset. Mukauta pummpua niin, että se käynnistyy aina valitsemillasi asetuksilla. 
  • Stimulointivaihe nopealla pumppausrytmillä aloittaa maidon herumisen jäljittelemällä vauvan lyhyttä ja nopeaa imua. Kymmenen tehovaihtoehtoa.
  • Imuvaihe hitaammalla rytmillä lypsää maidon hellävaraisesti ja tehokkaasti. Imuvaihe on suunniteltu jäljittelemään vauvan luontaista imurytmiä. Kymmenen tehoa, joista voit valita sinulle sopivimman.


Elvie Stride Single rintapumpun paketti sisältää: rintapumppu, rintakuppi ja -kansi, rintasuppilo, korkki, erikoispitkä letku, puristin, kotelo,  venttiili, välikalvo, USB-latauskaapeli, käyttöohjeet

Sisäänrakennettu ladattava akku. Latausaika: 2 h. 

Pumpun tilavuus: 150 ml.