Rintapumput

NENO Uno sähkökäyttöinen rintapumppu single

Varastossa

Hinta: 64,90 6490
Määrä: kpl
Kevyt ja kannettava sähköinen Neno Uno -rintapumppu, joka täysin langaton. Rintapumppu toimii ladattavalla akulla ja helppo ottaa matkaan mukaan pidemmällekin reissulle.
Kevyt ja kannettava sähköinen Neno Uno -rintapumppu, joka täysin langaton. Rintapumppu toimii ladattavalla akulla ja helppo ottaa matkaan mukaan pidemmällekin reissulle.

Nano sähköisessa rintapumpussa on valittavanasi kuusi rintarauhasta maidontuloon stimuloivaa ja yhdeksän eri pumppausasetusta. Super pehmeä imusuppilo hellii rintasi ihoa ja imuteho on mahtava sillä suppilo sujahtaa tiiviisti paikoilleen eri kokoisiin ja muotoisiin rintoihin. Laitteen kätevän kosketusnäytön ansiosta voit helposti säätää imutehoa napin painalluksella. Paina vain laite rintaan ja kytke pumppausyksikkö päälle aloittaaksesi maidon pumppauksen. Laite vaihtaa tilaa automaattisesti ja sammuu 30 minuutin käytön jälkeen.

Rintapumppu sisältää pumpun lisäksi tuttipullon, telineen ja pullotutin, joiden ansiosta syöttäminen hoituu mukavasti.

Puhdistus: Neno Uno -rintapumpun osat on puhdistettava ja steriloitava säännöllisesti. Voit tehdä sen helposti höyrysterilointilaitteella, jota käytät jo tuttipullojen desinfiointiin.

Materiaali: Muovi, silikoni, metalli. Turvallinen - ei sisällä BPA-yhdisteitä.

Suurikapasiteettinen akku:  Neno Unolla on tehokas, sisäänrakennettu litiumioniakku, joka kestää ilman latausta jopa 2 tuntia tai 4 täyttä 30 minuutin pumppausjaksoa rintapumpulla.Tekniset tiedot
Paino: 300 g 
Mitat: 81x66x62 mm 
Akun kapasiteetti ja tyyppi: 3,7 V 1400 mAh Li-Ion 
Latausportti: USB-tyyppi C 
Työtilat: 5 stimulaatiotasoa, 9 maidon pumppaustasoa 
Latausaika: 2 tuntia 
Automaattinen virrankatkaisu: 30 minuutin jälkeen 
Pumppaustilan imu: 18,9-42,9 kPa 
Stimulaatiotilan imu: 3,9 - 20,5 kPa 
Maitopullon materiaali: Korkean luokan BPA-vapaa muovi / silikoni 

Paketin sisältö: 
Pumppuyksikkö, tuttipullo, rintasuppilon suojus, rintasuppilo, pulloteline, pullon tutti, USB-C-kaapeli, käyttöohje