Hedelmällisyystestit BABYSTART

Naisten hedelmällisyystesti FertilCheck 2 kpl | BABYSTART

Varastossa

Hinta: 22,90 2290
Määrä: kpl

Tiedostot

Babystart naisten hedelmällisyystesti, joka osoittaa, onko hedelmällisyys alentunut vai ei. Testi on helppokäyttöinen ja tehdään kotona. Tulokset näkyvät 5 minuutissa ja ne ovat 99 % luotettavia. Paketissa kaksi testiä.
Babystart hedelmällisyystestin avulla naiset voivat määrittää, onko heillä heikentynyt hedelmällisyys. Tämä nopea ja luotettava testi toimii havaitsemalla follikkelia stimuloivan hormonin (FSH) kohonneet pitoisuudet virtsasta - kohonneisuus osoittaa hedelmällisyyden heikkenemistä. FertilCheckin avulla naiset voivat testata hedelmällisyytensä yksityisesti ja huomaamattomasti mukavasti omassa kodissaan.

Miesten hedelmällisyystestit löydät täältä.

Kenen tulee käyttää FertilCheckiä?
Naisen hedelmällisyys alkaa laskea, kun hän täyttää 30 vuotta, ja heikkeneminen kiihtyy vähitellen, kunnes nainen saavuttaa vaihdevuodet. Tämä hedelmällisyyden lasku näkyy samanlaisena asteittaisena FSH-hormonin (follikkelia stimuloivan hormonin) nousuna. FSH-tasojen nousu liittyy yleensä heikentyneeseen hedelmällisyyteen. FSH-hormonitaso voi myös kohota naisilla, joilla on epäsäännölliset kuukautiset, ja se nousee aina naisen ikääntyessä. Vaihdevuosien lähestyessä tasot nousevat erityisen korkeiksi ja toimivat vaihdevuosien varhaisvaroitusjärjestelmänä.

Naisten hedelmällisyyttä mittaava FertileCheck-testi kotidiagnostiikkaan on virtsan FSH-pitoisuuden pikatesti. Pakkaus sisältää kaksi ECOstrip ™ Midstream -hedelmällisyystestiä ja käyttöohjeet, ja jos molemmat testitulokset ovat positiivisia, se on merkki hedelmällisyyden heikkenemisestä. Testi on yli 99 % luotettava. Tällä testillä negatiivinen tulos on hyvä uutinen, vaikka hedelmällisyydestä ei olisikaan todisteita. Positiivinen testitulos osoittaa, että hedelmällisyys on laskussa, ja suosittelemme käymään lääkärin vastaanotolla keskustelemassa tuloksista ja mahdollisesti hankkimaan lisää testejä.
 
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomana kirjelähetyksenä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.