Hedelmällisyystestit

Hedelmällisyystesti puikko 2 kpl

Varastossa

Hinta: 6,30 630
Määrä: kpl

Hedelmällisyystesti naiselle, joka auttaa selvittämään hedelmällisyytesi sekä sen onko vaihdevuodet jo alkaneet.

Haluatko tässä kuukautiskierrossa raskaaksi?

Ovatko vaihdevuotesi jo alkaneet?

Kaksi testiä kuukautiskierrossa -ne kertovat sinulle mahdollisuutesi.

Naisen hedelmällisyys alkaa laskemaan 30 ikävuoden jälkeen eikä jokainen kuukautiskierto ole enää hedelmällinen raskauden alkamiseksi. Hedelmällisyystestillä näet tällaiset kierrot heti alkukierrossa.

Raskauskeijun hedelmällisyystestillä näet mahdollisuutesi tulla raskaaksi alkavassa kierrossa.Tee testi heti kierron alussa ja näe todennäköisyys tulla raskaaksi. Hedelmällisyystesti kertoo sinulle oletko hedelmällinen vai onko mahdollisesti esimerkiksi vaihdevuotesi jo alkaneet. Munasarjojen monirakkulaoireyhtymästä kärsivä voi saada testillä myös positiivisen tuloksen. Tarkkaan testaukseen tarvitset molemmat paketin testit jotka tulee tehdä saman kierron aikana.

Mitä hedelmällisyystesti mittaa
Hedelmällisyystesti mittaa FSH hormonipitoisuuden virtsastasi. FSH pitoisuus vaihtelee kuukautiskierron erivaiheilla sekä nousee iän myötä huomattavasti.

Koska ja kuinka testi tehdään
Testi tehdään kaksi kertaa kierron aikana -toinen testi kolmantena vuotopäivänä (kp3) ja toinen testi 5-7 päivää myöhemmin (kp 8-10). Ota puikon suojakorkki pois ja kasta testinpää kerättyyn virtsaan tai vaihtoehtoisesti kasta testi virtsasuihkuun, huomioithan ettei virtsaa pääse testin näyttöruutuun. Lue tulos.
 

Kuinka testitulos luetaan
Testin negatiivinen tulos (yksi viiva) tarkoittaa hyvää mahdollisuutta tulla raskaaksi. Testin positiivinen tulos (kaksi viivaa) tarkoittaa mahdollisesti alkaneita vaihdevuosia. Mikäli tulos on ensimmäisessä testissä positiivinen, tulee se varmentaa ehdottomasti toisella testillä saman kierron aikana.

Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomana kirjelähetyksenä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.