Hedelmällisyystestit BABYSTART

Hedelmällisyystestipaketti miehelle ja naiselle | BABYSTART

Varastossa

Hinta: 49,90 4990
Määrä: kpl

Tiedostot

Tiedätkö oletko sinä ja kumppanisi hedelmällisiä? Lapsettomuus vaikuttaa noin 10-15 prosenttiin kaikista lisääntymisiässä olevista pareista. Babystart hedelmällisyystestipaketti voi auttaa sinua selvittämään! Saat tuloksen naiselle 10 sekunnissa ja miehelle 15 minuutissa, ja tulokset ovat peräti 99 % ja 97 % luotettavia. Pakkaus sisältää 2 kpl miesten ja 2 kpl naisen hedelmällisyystestejä
Ota selvää omasta ja kumppanisi hedelmällisyydestä 97 % ja 99 % varmuudella. Testit on suunniteltu suoritettavaksi kotona rauhassa ja hiljaisuudessa. Saat tulokset 15 minuutin sisällä. Turvallinen ja helppokäyttöinen.

Babystart hedelmällisyystestipaketti, joka on tarjoitettu kotikäyttöön ja suunniteltu pariskunnille, jotka haluavat perustaa perheen. Testi on CE-hyväksytty ja turvallinen kotikäyttöön.

Kuinka käytän Babystartin miesten hedelmällisyystestiä? Miesten hedelmällisyystesti määrittää, onko siittiöpitoisuutesi suurempi vai alle 20 miljoonaa/ml, mikä on WHO:n hedelmällisyyden määrittämiseen käytettävä luku. Kerää siemennestenäyte mukana tulevaan kuppiin, odota 15 minuuttia ja lisää siemennesteliuokset ohjeen mukaan.

Kuinka käytän Babystartin naisten hedelmällisyystestiä? Naisen hedelmällisyystesti mittaa, kuinka paljon follikkelia stimuloivaa hormonia (FSH) elimistö tuottaa. FSH vaikuttaa naisen hedelmällisyyteen ja säätelee munasarjoja ja sukupuolihormoneja. Poista testikorkki ja pidä kärkeä virtsavirtauksessa ja anna sen imeytyä vähintään 10 sekuntia nähdäksesi tuloksen.

Kuinka luotettavia tulokset ovat? Hedelmällisyystestit ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja antavat tulokset noin 10 minuutissa. Miesten hedelmällisyystestin on todistettu olevan 97 % ja naisten 99 % luotettava. Jos siittiöpitoisuutesi näytteessä on yli 20 miljoonaa/ml, tulos näytetään positiivisena. Jos siittiöpitoisuutesi on alle 20 miljoonaa/ml, tulos on negatiivinen ja ota sitten yhteyttä lääkäriisi, joka voi tehdä tarkemman tutkimuksen.