Hedelmällisyystestit

Vaihdevuodet testi naisille 2 kpl | MediGoo

Varastossa

Hinta: 23,90 2390
Määrä: kpl
Medigoo hedelmällisyystesti naiselle, joka auttaa selvittämään hedelmällisyytesi sekä sen onko vaihdevuodet jo alkaneet. Vaihdevuosien lähestyminen hankaloittaa raskaaksituloa.
Haluatko tässä kuukautiskierrossa raskaaksi?
Ovatko vaihdevuotesi jo alkaneet?
 
Kaksi testiä kuukautiskierrossa -ne kertovat sinulle mahdollisuutesi.

Vaihdevuodet ovat ajanjakso, jolloin munasarjojen toiminta hiipuu ja loppuu kokonaan. Menopaussin kriteerinä pidetään, että vaihdevuosi-ikäisellä naisella kuukautiset ovat olleet poissa yli vuoden. Oireet ovat voimakkaampia vaihdevuosien alussa. Testillä voi selvittää onko kyse vaihdevuosista. 

Käyttötarkoitus:
Oireet, kuten kuukautisten pitkä poissaolo, kylmät ja kuumat aallot ja hikoilu saattavat tarkoittaa vaihdevuosien alkua. Testillä saat nopeasti tietää onko kyseessä vaihdevuodet.
Naisten vaihdevuosien (menopaussi) selvittämiseen tarkoitettu itsetestitikku keskivirtsanäytteestä tai astiaan kerätystä virtsasta.

Testillä selvitetään FSH-hormonin taso (Follicle Stimulating Hormone), raja-arvo 25 mIU/mL.

Pakkaus sisältää:  2 kpl virtsatestejä, käyttöohjeet.

Korkealaatuinen, itsetestaukseen CE hyväksytty tuote

Testi sopii vain naisille. 
 
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomana kirjelähetyksenä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.