Liuskaovulaatiotesti - Raskauskeiju

Hinta: 4,20 7,90 €

Valitse

Määrä: kpl
Herkät ovulaatiotestiliuskat, 20 mIU/ml. Nopea ja luotettava Raskauskeijun ovulaatiotestiliuska. Testitulos on helppo lukea testiliuskasta.
Ovulaatiotesti, joka tehdään kastamalla imupinta virtsa-astiaan. Suosittu ja edullinen Raskauskeijun ovulaatiotestiliuska.

Tiesitkö, että juuri oikeana päivänä yrittäminen voi tehdä suuren eron raskaaksi tulemisessa? Entä tiesitkö, että peruslämmön mittauksella havaitset lämpötilan nousun vasta ovulaation jälkeen, jolloin tiedosta ei ole juurikaan hyötyä saman kierron aikana?
Ovulaatiotestit ovat avain tähän salaperäiseen aikaan – ne auttavat sinua tunnistamaan hedelmällisimmät päivät seuraavassa kierron vaiheessa. Älä anna ohi mennä tätä mahdollisuutta – tartu ovulaatiotesteihin ja anna itsellesi paras mahdollisuus unelmasi täyttymiseen!

Ovulaatiotesti tehdään virtsasta ja testin avulla on mahdollisuus löytää hedelmöittymisen kannalta otollisimmat päivät. Kun testin viivat ovat yhtä vahvoja tai testiviiva on kontrolliviivaa vahvempi, ovulaatio on odotettavissa seuraavan 36 tunnin kuluessa. Positiivisen tuloksen voi saada jo 40 sekunnissa. Tulos on helppo lukea erillisestä ikkunasta.

Yhdessä kuukautiskierrossa ovulaatiotestejä kuluu keskimäärin 6 kpl, mutta jos sinulla on epäsäännöllinen tai normaalia pidempi kuukautiskierto, varaudu siihen, että tarvitset yhteen kuukautiskiertoon vieläkin enemmän testejä.
  • Herkkyys 20 mIU/ml hCG  (normaali herkkyys 30 mIU/ml hCG)
  • Valmistajan ilmoittama tarkkuus 99,8 %
  • Tarkat suomen- ja ruotsinkieliset ohjeet
  • Testit ovat CE- ja FDA-hyväksyttyjä
  • Testit ovat yksittäispakattuja
  • Käyttöpäiväystä testeillä 1,5-2 vuotta
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomana kirjelähetyksenä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.