CLEARBLUE CLEARBLUE

CLEARBLUE Vauvahaaveita testipaketti 10+1

Varastossa

Hinta: 38,90 3890 49,90 € 4990
Määrä: kpl

Clearblue Trying for a Baby paketti. Kahden hormonin tasot mittaava Clearblue DIGITAL -ovulaatiotesti, joka tunnistaa kiertosi 4 hedelmällistä päivää sekä Clearblue raskastesti jolla näet nopeasti ja vaivattomasti kierron jälkeen oletko raskaana.

Clearblue Trying for a Baby paketti.

Ainoa ovulaatiotesti joka näyttää 4 hedelmällisintä päivää.
Postitetaan nätisti taiteltuna suoraan postiluukustasi.

Pakkaus sisältää yhden testilaitteen ja 10 puikkoa, sekä 1kpl Clearblue raskaustestipuikon. Lisäksi saat 2kpl Raskauskeijun omia raskaustestiliuskoja tilaukseen mukaan.

Tiesitkö, että joka toinen pariskunta saattaa yrittää raskautta kuukautiskierron väärinä päivinä? Entä tiesitkö, että peruslämmön mittauksella havaitset lämpötilan nousun vasta ovulaation jälkeen, jolloin tiedosta ei ole juurikaan hyötyä saman kierron aikana?

Digitaalinen Clearblue-ovulaatiotesti tunnistaa LH-ovulaatiohormonin pitoisuuden nousun ja kertoo kierron NELJÄ hedelmällisintä päivää. LH-hormoonin lisäksi testi havaitsee estrogeenipitoisuuden jonka ansiosta testi pystyy näyttämään neljä hedelmällisintä päivää kierrosta. Kun olet yhdynnässä näiden neljän päivän aikana, on parhaat mahdollisuudet tulla raskaaksi.


Digitaalinen Clearblue-ovulaatiotesti on tehokkain kotikäyttöön tarkoitettu ovulaatiotesti. Testi antaa selkeän digitaalisen tuloksen ilman viivojen tulkitsemista.

Digitaalinen Clearblue-ovulaatiotesti tehdään aina samaan aikaan päivästä oletetun LH-huipun lähellä olevina päivinä.

  • tunnistaa LH-huipun 99-prosenttisen varmasti
  • käyttää ainutlaatuista tarkistustoimintoa (vilkkuva testipuikko -symboli) varmistamaan, että testi toimii
  • antaa tuloksen kolmessa minuutissa.

Tutustuthan videoon ennen testin ostamista (huomaa että testillä tulee aloittaa testaaminen muutaman päivän aikaisemmin kuin perinteisellä Clearblue digitaalisella ovulaatiotestillä):


Huomioitavaa: Clearblue Dual testiin jää ovulaation havaitsemisen jälkeen hymynaama noin 3-4 päiväksi. Hymynaama on testin näytöllä niin kauan kuin on kierrossa paras hetki raskautua. Hymynaaman hävittyä voi testilaitetta käyttää normaalisti uudelleen aina uuteen hymynaamaan eli ovulaation asti.

Luotettavuus: 99 %

Pakkauksessa mukana: Clearblue ovulaatiotesti ja 10 testipuikkoa, sekä 1kpl Clearblue raskaustestipuikko.

Testin käyttöohjeet (FI)
 

Valmistaja: Clearblue

* * Ostoksesi toimitetaan ilman lähettäjän nimeä, huomaamattomassa kirjelähetyksessä * *