Herkkä ovulaatiotestipuikko - Raskauskeiju

Hinta: 8,00

Valitse

Määrä: kpl
Herkkä ovulaatiotesti, joka tehdään suoraan virtsasuihkusta tai kerätystä näytteestä. Toimitus nopeasti ja huomaamattomasti kotiovellesi. Helppokäyttöinen puikkotesti pitkän vartensa ansiosta. Herkkyys 20 mIU/ml.
Ovulaatiotesti, joka tehdään virtsaamalla testin imupintaan tai kastamalla imupinta virtsa-astiaan.

Tiesitkö, että juuri oikeana päivänä yrittäminen voi tehdä suuren eron raskaaksi tulemisessa? Ovulaatiotestit ovat avain tähän salaperäiseen aikaan – ne auttavat sinua tunnistamaan hedelmällisimmät päivät seuraavassa kierron vaiheessa. Älä anna ohi mennä tätä mahdollisuutta – tartu ovulaatiotesteihin ja anna itsellesi paras mahdollisuus unelmasi täyttymiseen!

Ovulaatiotesti tehdään virtsasta ja testin avulla on mahdollisuus löytää hedelmöittymisen kannalta otollisimmat päivät. Kun testin viivat ovat yhtä vahvoja tai testiviiva on kontrolliviivaa vahvempi, ovulaatio on odotettavissa seuraavan 36 tunnin kuluessa. Positiivisen tuloksen voi saada jo 40 sekunnissa. Tulos on helppo lukea erillisestä ikkunasta.

Yhdessä kuukautiskierrossa ovulaatiotestejä kuluu keskimäärin 6 kpl, mutta jos sinulla on epäsäännöllinen tai normaalia pidempi kuukautiskierto, varaudu siihen, että tarvitset yhteen kuukautiskiertoon vieläkin enemmän testejä.

Testi on hyvälaatuinen ja käyttäjäystävällinen. Pitkä varsi tekee näytteenoton helpoksi ja suoja testin päässä lisää hygieniaa.
  • Herkkyys 20 mIU/ml hCG  (normaali herkkyys 30 mIU/ml hCG)
  • Valmistajan ilmoittama tarkkuus 99,8 %
  • Tarkat suomen- ja ruotsinkieliset ohjeet
  • Testit ovat CE- ja FDA-hyväksyttyjä
  • Testit ovat yksittäispakattuja
  • Käyttöpäiväystä testeillä 1,5-2 vuotta
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomana kirjelähetyksenä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.