Kantoliinat ja kantoreput

Wompat - ILO kantoreppu - Inari

Varastossa

Hinta: 185,00 18500
Määrä: kpl
Wompat ILO kantorepun voi ottaa käyttöön heti vauvan synnyttyä, ja reppua säädetään suuremmaksi vauvan kasvaessa. Kantorepussa on lisäksi säädettävä monikäyttöinen unihuppu, jolla saat tarvittaessa lisätukea vauvan niskalle ja päälle. 
Wompatit valmistetaan käsityönä Suomen Turussa

Wompat ILO kantoreppu sopii hyvin vauvalle heti ensi hetkistä alkaen, sillä repun paneelin voi säätää kapeimmillaan jopa 28 senttimetriin. Paneelin korkeuden saa helposti säädettyä vauvalle sopivaksi. Paneeli tukee hyvin vauvan niskaa - yläreuna ulottuu korvanipukkaan saakka. Kantorepussa on lisäksi säädettävä monikäyttöinen unihuppu, jolla saat tarvittaessa lisätukea vauvan niskalle ja päälle. Vauvan kasvaessa paneelin leveyttä ja korkeutta säädetään vähitellen suuremmiksi. Säädöt ovat portaattomat, joten repun saa aina omalle vauvalle oikean kokoiseksi. 

Wompat ILO kantorepun suositeltu minimipainoraja on 3 kg ja maksimipainoraja 15 kg. Lapsen kasvutahdista riippuen Wompat ILO reppua voi käyttää noin 1,5-2 vuotiaaksi saakkaa. Wompat kantoreppu sopii monenkokoisille ja muotoisille vanhemmille. Standardikokoiset olkaimet ovat useimmille sopivat.

Wompat ILO kantorepun voi ottaa käyttöön heti vauvan synnyttyä, ja reppua säädetään suuremmaksi vauvan kasvaessa. Wompat on ergonominen, pehmeä, turvallinen ja helppokäyttöinen reppu. Wompat ILO on kevyt, ja se mahtuu pieneen tilaan. Repulla voi kantaa vauvaa edessä kasvot kantajaan päin ja isompaa vauvaa myös selässä. ! Tilauksen mukana toimitetaan kuvitettu suomenkielinen ohjevihkonen.
  • Minimipaino 3 kg ja maksimipaino 15 kg
  • Helposti säädettävä korkeus ja portaattomasti säädettävä leveys
  • Sopii monenkokoisille vanhemmille
  • Voi kantaa edessä ja selässä sekä olkaimet ristissä
  • Pehmeät ja mukavat, säädettävät olkaimet
  • Hyvin istuva notkea vyötärö
  • Monikäyttöinen säädettävä unihuppu
  • Pehmusteet lapsen jalkojen alla
  • Kestävät, laadukkaat ja turvalliset materiaalit
  • Konepestävä
Olkaimet
Olkaimien ja vyötärön täytteenä on pehmeä kotimainen, allergiaystävällinen vanu. Vanupehmustetut olkaimet myötäilevät kantajan hartioita ja levittävät painoa tasaisesti olkapäille. Olkaimet voi säätää lyhyemmiksi kiristämällä pehmusteen keskivaiheilla olevia solkia. Näitä solkia kiristämällä vauvan saa myös asettumaan lähemmäksi kantajan kehoa. Olkaimissa on avattavat soljet, mitkä mahdollistavat kantamisen myös olkaimet selän takana ristissä. Monien vanhempien mielestä tämä kantotyyli on erityisen mukava. Sitä kannattaa kokeilla esimerkiksi jos sinulla on kapeat hartiat tai jos et tahdo saada olkaimia muuten asettumaan mukavasti. Olkaimien solkia voi kiristää kahteen suuntaan: tämän ansiosta voit tehdä olkaimien loppukiristyksen aina eteen päin vetämällä. Ohjeistamme ja videolta löydät lisää vinkkejä.

Vyötärö
Wompat ILO kantorepussa on muotoiltu vanupehmusteinen vyötärö. Vyötärö on pehmeämpi ja notkeampi kuin useimmissa kantoreppumalleissa. Vyötärö asettuu mukavasti myötäillen vyötäisille niin edessä kuin selässäkin. Koska vyötärön materiaali ei ole jäykkää, se saattaa hieman taipua painavamman kannettavan pepun alla, mikä on normaalia. Pientä vauvaa on hyvä kantaa mahdollisimman korkealla rintaa vasten, ja vyötärö kiinnitetään suunnilleen navan korkeudelle tai vyötärön kapeimmalle kohdalle. Vauvan pää asettuu pussausetäisyydelle. Lapsen kasvaessa vyötärön voi asettaa alemmaksi niin, ettei vauvan pää tule näkökenttäsi eteen. Selässä kantaessa vyötärö kannattaa asettaa myös mahdollisimman ylös - jopa niin, että solki tulee heti rintojen alle. Mitä korkeammalla lasta kantaa selässä, sen kevyemmältä kantaminen yleensä tuntuu ja lapsikin näkee paremmin ympärilleen. Vyötärön saa säädettyä noin 65 - 150 cm kokoiseksi.

Unihuppu
Wompat ILO kantorepussa tulee vakiona kiinteä unihuppu. Hupun kokoa voi säätää rypytysnauhojen avulla ja kiinnittää ylös olkaimissa oleviin lenkkeihin. Unihupun voi myös rullata vauvan niskan taakse ja kiinnittää paneelin reunassa olevilla kuminauhalenkeillä. Pienellä vauvalla rullattu huppu antaa usein riittävän lisätuen niskalle ja päälle.

Laadukkaat materiaalit
Wompat kantoreppujen materiaalit on huolella valittu, ja hankimme suurimman osan materiaaleista suomalaisilta toimittajilta. Tavoitteenamme on, että reppu kestäisi mahdollisimman pitkään ja mielellään useammankin vauvan kantoajan. Materiaalien valinnassa painavat myös turvallisuus ja puhtaus - kaikki kankaamme ovat öko-tex100 standardin mukaisia. Öko-tex100 takaa, ettei kankaissa ole haitallisia kemikaaleja. Wompat ILO repun paneelissa on perusrakenteena käytetty hengittävää laadukasta puuvillakangasta. Paneelin ulkopinnassa on koristuksena kantoliinakangasta. Kantoliinakangas ei ulotu aivan paneelin alaosaan saakka, sillä näin saamme paneelin alaosan laskostumaan nätisti ja mukavasti kapeimmallakin säädöllä ja reppu istuu paremmin myös pienellä vauvalla. Olkaimiin ja vyötäröön on valittavissa joko sileä puuvillakangas tai pehmeä vakosametti. Kumpikin kangasvaihtoehto on mukava, toimiva ja kestävä. On makuasia kummasta pitää enemmän. Vakosametti on pehmeää ja olkaimet pysyvät hyvin hartioilla. Puuvilla taas on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät pidä sametin tunnusta. Wompat ILO repuissa käytetyt remmit on valmistettu Suomessa, ja soljet hankimme kotimaiselta tukkurilta (valmistettu Italiassa). Jopa reppujen ompelulangat on hankittu Suomesta!


Mitat:, huom! voivat vaihdella +/- 1 cm:
Paneeli leveys28 - 41 cm, korkeus30 - 38 cm
Olkaimet: standardi44 - 56 cm
Vyötärö: 65 - 150 cm (pehmusteen osuus 62 cm)

Materiaalit:
Paneelin ja hupun koristekangas: Vanamo Solki Havuja, 100 % luomupuuvillaa
Paneeli: 100 % puuvillaa (Öko-tex100)
Olkaimet ja vyötärö, vakosametti: 81 % puuvillaa, 19 % polyesteriä (Öko-tex100)
Olkaimet ja vyötärö, puuvilla: 100 % puuvillaa (Öko-tex100)

Pesuohje:
Putsaa pikkutahrat paikallisesti, ja pese reppu kokonaan harvakseltaan. Repun voi pestä koneessa hienopesuohjelmalla, 30 asteessa, pieni määrä nestemäistä pesuainetta, EI huuhteluainetta. Kuivatus narulla, muotoile kosteana. Paneelin ja hupun voi silittää: puuvilla/pellava keskikuumalla + höyryllä ja villa/silkki viileällä raudalla. HUOM! Älä silitä pehmustettuja osia!

Turvallisuus: Kansainvälisen ASTM standardin mukainen

Toimitusaika: 2 viikkoa, tehdään vartavasten sinulle

Valmistettu Suomessa