Yövalot ja White Noise WHISBEAR

Whisbear - kohina pupu itkutunnistimella, grey

Varastossa

Hinta: 89,99 8999
Määrä: kpl
Pehmeä suloisuus, kohina pupu, The Humming Bunny auttaa lasta nukahtamaan pinkin kohinaäänen avulla. Kohina pupussa on CRYsensor - itkusensori jonka avulla laite havaitsee vauvan itkun, ääntelyn ja liikehtimisen ja käynnistää kohina äänen uudelleen.
Kohina pupu CRYsenrori itkutunnistimella, sävy harmaa

Turvallinen suloinen unipupu Humming Bunny auttaa vauvaasi nukahtamaan. Pupun rauhoittava pinkki kohina tuo mieleen äidin masussa olemisen ja äidin rauhoittavan sydämensykkeen. Lempeän, hiustenkuivaajaa muistuttavan kohinan tuottaa kehittynyt äänilaite, jossa on CRYsensor-itkusensori. Pupun käpälien turvallisesti ommeltujen magneettien ansiosta lelu voidaan kiinnittää pinnasänkyihin tai lastenvaunuihin.

Miten kohina pupu toimii?
Aluksi laite humisee 40 minuuttia – tässä ajassa vauva nukahtaa yleensä syvään uneen. 40 minuutin jälkeen ääni vaimenee hitaasti ja siirtyy standby-tilaan. Mikäli kohina pupu havaitsee tänä aikana itkua tai muuta heräämiseen viittaavaa ääntelyä tai liikehdintää, äänilaite käynnistyy ja kohisee vielä 20 minuuttia lisää. Tämän jälkeen se siirtyy jälleen standby-tilaan.

CRYsensor-itkusensorin saa myös suoraan päälle ilman kohinaa. Soft Start -toiminto käynnistää kohinan hitaasti ja nostaa äänenvoimakkuuden samalle tasolle kuin edellisellä käyttökerralla. Voit tarvittaessa säätää kohinan äänenvoimakkuutta. Laitetta voidaan käyttää yhdellä painikkeella. Pinkki kohina suodattaa ympäristön melua ja sen voimakkuutta voidaan säätää manuaalisesti.
  • Turvallisuustakuu
  • Laboratoriotestattu
Pesuohje: Ota äänilaite pois suhina kaverin sisältä ja käsinpese päällikangas.

Äänilaite tarvitsee toimiakseen kolme AAA-paristoa. Turvallisuuden vuoksi paristot eivät sisälly tuotteeseen.

Koko:
Suhiseva Pupu CRYsensor-itkuntunnistimella 33x13x16 cm
Äänilaite: 7×2,3 cm
Pakkaus: leveys 35 cm; korkeus 13 cm; syvyys 23 cm