Voksi Sky Light kevyt lämpöpussi 0-4v, 3 sävyä

Hinta: 139,00

Valitse
Määrä: kpl
Voksi Sky Light lämpöpussi on täydellinen kumppani kevään ja kesän seikkailuihin, tarjoten lapsellesi samalla mukavuutta ja lämpöä kaikissa sääolosuhteissa. Sopii turvakaukaloon, vaunuihin, rattaisiin ja autoistuimiin. Käyttöikä 0-4v.

Voksi Sky Light lämpöpussi on suunniteltu erityisesti kevät- ja kesäkausien iloisiin seikkailuihin vauvan ja lapsen kanssa kanssa! Tämä kevyt lämpöpussi on täydellinen valinta vastasyntyneestä aina 4-vuotiaaksi asti, tarjoten samalla mukavuutta ja turvaa.

Voksi Sky Lightin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin, jotta se sopii täydellisesti lapsen koon ja mieltymysten mukaan. Pussin pehmeät ja luonnolliset materiaalit takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden pienelle matkaseuralaisellesi. Päälikangas on valmistettu puuvillasta ja polyesteristä, kun taas täyte on kierrätettyä polyesteriä. Vuori puolestaan on valmistettu pehmeästä puuvillatrikoosta, mikä tekee siitä erityisen miellyttävän lapselle.
Tämän Special Edition -malliston ainutlaatuisuus näkyy niin sisä- kuin ulkopuolellakin olevissa kauniissa kuvioinneissa. Ulkokangas on valmistettu luomupuuvillasta, joka on päällystetty BIONIC FINISHilla, ja kaikki materiaalit ovat OEKO-TEX® Standard 100, luokka 1 -sertifioituja, mikä takaa niiden turvallisuuden ja laadun.
Voksi Sky Lightin käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan. Säädettävä nyöri huppuosan ympärillä mahdollistaa mukauttamisen eri sääolosuhteisiin, kun taas alareunassa oleva vetoketju tarjoaa helpon pääsyn lapsen jalkoihin ja mahdollistaa ilmanvaihdon lämpiminä päivinä.

Lisäksi lämpöpussiin kuuluu jatko-osa, joka tarjoaa enemmän tilaa kasvavalle lapselle, ja sen voi taittaa kätevästi leikkimatoksi. Pussin selkäpuolen liukumista estävä materiaali varmistaa pussin paikallaan pysymisen lastenvaunuissa, ja selkänojan aukot tekevät asentamisesta helppoa erilaisiin rattaisiin ja turvaistuimiin.

Voksi Sky Light on myös turvallinen valinta, sillä se on törmäystestattu yhdessä BeSafe-autoistuinten kanssa suositellussa selkä menosuuntaan asennossa. Näin voit matkustaa huolettomasti tietäen, että pienokaisesi on turvallisesti ja mukavasti matkassa mukana.

Käyttöikä: noin 0–4 vuotta
Valjaiden yhteensopivuus: Soveltuu 5-pistevaljaisiin
Koko: max ulkopituus 115 cm - max ulkoleveys 45 cm

Tehty pehmeästä puuvillasta ja polyesterista sopien leutoon säähän
Sopii rattaiden, vaunukopan, kaukalon, turvaistuimen, ja pyöräkärryn kanssa
Läppä tuttinauhan klipsille - tutti pysyy varmuudella mukana

Materiaali:
Ulkokangas: 60 % puuvillaa, 40 % polyesteria
Sisäkangas: 100 % puuvillaa
Täyte: 100 % kierrätettyä polyesteria