Vauvan harso aluslakana 60x120cm

Hinta: 28,90

Valitse
Määrä: kpl
Unelmapehmeää unta vauvallesi - kevyillä harsoaluslakanoilla.
Kevyet harsoaluslakanat  tekevät vauvasi unesta entistäkin suloisemman! Nämä pehmeät, muotoon ommellut aluslakanat on suunniteltu erityisesti vauvan pinnasänkyyn.

Aluslakanat valmistetaan ylpeydellä käyttäen superpehmeää GOTS -sertifioitua orgaanista musliinikangasta. Näiden lakanojen mahtava ominaisuus on se, että ne eivät vaadi silitystä – joten voit käyttää aikaasi ja energiasi rakkaan pikkuisen kanssa sen sijaan, että seisoisit silityslaudan äärellä. Kuminauha pitää lakanan tukevasti paikoillaan, joten voit olla huoletta, vaikka vauva kääntyilisi unissaan.

Lakanat on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä puuvillasta, joka tarjoaa mukavan ja turvallisen uniympäristön vauvallesi. Ne eivät ainoastaan tuntuisi ihanalta ihoa vasten, vaan ne myös imevät kosteutta tehokkaasti, pitäen vauvan kuivana ja mukavana koko yön.

Harsoaluslakanoilla on käytännöllinen koko, 60 x 120 x 10 cm, mikä tekee niistä täydellisen valinnan esimerkiksi IKEA:n pinnasänkyihin. Voit olla varma, että nämä aluslakanat sopivat täydellisesti vauvasi nukkumispaikkaan.

Valmistettu 100% GOTS-sertifioidusta musliinipuuvillasta, voit luottaa siihen, että nämä lakat ovat turvallinen valinta vauvasi herkälle iholle. Voit pestä ne helposti 40 asteen lämpötilassa ja antaa kuivua itsekseen. Jos tarvitset hieman viimeistelyä, voit silittää ne matalalla lämmöllä 1 pisteen asetuksella.

Anna vauvasi sukeltaa uneen täydellisessä pehmeydessä ja mukavuudessa kevyillä harsoaluslakanoilla.