Kantoliinat ja kantoreput

Tula - Explore Linen Kantoreppu - Sand

Varastossa

Hinta: 199,00 19900
Määrä: kpl
Tula Explore Linen kantoreppu. Useita eri tapoja kantaa lasta ergonomisesti edessä kasvot kantajaan päin, edessä kasvot eteenpäin tai selässä. Jokainen kantoasennoista tarjoaa lapselle luonnollisen ja ergonomisesti parhaan mahdollisen asennon.
TULA EXPLORE KANTOREPPU

Tula Explore kantoreppu on saanut tunnustusta International Hip Dysplasia säätiöltä - kantoreppu tukee vauvan lantion asentoa ergonomisella M-asennolla. Ihanteellinen vauvan luonnolliseen kehitykseen.

Tula Explore Linen kantorepun - valmistettu pellavasta ja puuvillasta, joten se on erityisen miellyttävä ihoa vasten. Hengittävä, kestävä, ergonominen ja pehmeä kantoreppu. Tula Explore Linen kantoreppu on ekologinen. Se on biohajoava, hypoallergeeninen sekä hengittävä lämpiminäkin kesäpäivinä.

Useita eri tapoja kantaa lasta ergonomisesti edessä kasvot kantajaan päin, edessä kasvot eteenpäin tai selässä. Jokainen kantoasennoista tarjoaa lapselle luonnollisen ja ergonomisesti parhaan mahdollisen asennon, joka tukee vauvan lonkkien ja selkärangan tervettä kehitystä. Istumapaneeli on säädettävissä kolmeen eri leveyteen, joten saat säädettyä lapsellesi täydellisen asennon aina vastasyntyneestä taaperoikään saakka. Reppu on käytettävissä 3,2-20,4 kg kokoisella lapsella ja siihen ei tarvitse erillisiä lisäosia vastasyntyneelle.

Vastuullisesti suunniteltu ja valmistettu kantoreppu on materiaalilta pehmeää ja hengittävää puuvillaa (OEKO-TEX 100 sertifikaatti). Pehmustet olkahihnat antavat optimaalisen tuen kantajan niska-hartiaseudulle ja hihnat on helppo säätää eri kokoisille kantajille. Leveä lannevyö mahdollistaa lapsen painon jakaantumisen tasaisesti kantajan jaloille, jolloin niska ja hartiat eivät rasitu liikaa. Lapsen istumatilassa on pehmustetut aukot jaloille, joten lapsella on mukava olla.
  • Kaikki tarvittavat kantoasennot, myös etupuolella kasvot eteenpäin
  • Kevyrakenteinen vartalopaneeli lapselle ja helposti säädettävät hihnat
  • Hengittävää ja kevyttä puuvillaa
  • Pehmustetut olka- ja lannehihnat

Soveltuvuus: 3,2-20,4 kg painoiselle lapselle

Materiaali: 52% pellava / 48% harjattu puuvilla

Mitat:
Lantiohihnan mitat: korkeus 13 cm, leveys 69 cm. Lisäksi säädettävä hihnan osuus on n. 76 cm, jolloin lannevyön kokonaisleveys on n. 145 cm.

kantorepun paino: 0,8 kg