Ensilelut ja unirievut TEDDYKOMPANIET

Teddykompaniet - Teddy Heaters lämmitettävä pehmopupu

Myyty loppuun

Hinta: 25,90 2590

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Suloisen pehmeä lämpölelu lapselle. Auttaa mahakipuihin ja turvaa yöunet.
Teddykompaniet Teddy Heaters lämmitettävä pehmopupu

Pehmoinen halittava lämpölelu lohduttaa ja toimii arjessa apuna niin lämpötyynynä kuin kylmäpakkauksena. Pupu pysyy hyvin pystyssä ja sulostuttaa lasten huonetta hyllyltä tai lipaston päältä. Ota täytepussi pois lelun sisältä ja tadaa - ei muuta kuin käsinukke-esitys pystyyn.

Teddy Heaters lämpölelun sisällä on pieni pussi joka on täytetty turmaliini-mineraalihelmillä. Pussin voit turvallisesti lämmittää mikrossa tai laita pussi pakastimeen tunnin ajaksi jolloin saat lelusta nopeasti kylmäpakkauksen.

Lämmitettynä Teddy Heaters tuo nopeaa helpostusta mahavaivoihin, myös koliikkilapsille. Lämpö auttaa lapsen lihas ja nivelkipuihin., ja nukahtamiseen. Lämpölelu on myös oiva lämmittäjä vaunuissa kylmällä ilmalla.

Kylmäpussi auttaa pieniin tapaturmiin. Mikä olisi ihanampaa kuin pienen haaverin sattuessa, paina suloinen kylmä Teddy Heaters kipeään kohtaan ja pian lapsen olo tuntuu jo paremmalta.

Huomioitavaa! Tuotteen suositusikä 3v, mikäli tuotetta käytetään pienemmillä, tulee vanhempien olla erityisen varovaisia.

Koko: 35cm

Materiaali: 100% polyesteriä, lämpötyyny täytetty 100% turmaliini-mineraalihelmillä.

Pesuohje: konepesu 40 asteessa. Älä pese täytepussia, se tulee ottaa pesun ajaksi erilleen.

Turvallisuus: hyväksytty ja CE-merkitty EN71:n mukaan.