Taljat vauvalle SKINNWILLE

Skinnwille Gently muhkea talja vauvalle (vaaleanharmaa)

Varastossa

Hinta: 84,90 8490
Määrä: kpl
Skinnwille Gently kiiltävä lampaantalja vauvalle. Talja on iso ja muhkea. Sopii täydellisesti lapsikuvauksiin ja sisustukseen. Lapsiperheiden suosikki!
Skinnwille Gently kiiltävä lampaantalja vauvalle. Pehmeä lampaantalja on upea sisustuksessa ja lämmin vaunuissa ja toimii upeasti pakkaspäivinä lämmittäjänä pulkassa. Taljan voi laittaa myös vauvan sänkyyn lakanan alle tuomaan pehmeyttä, jolloin vauva nukkuu villan päällä paremmin. Talja lämmittää talvella ja viilentää kesällä.

Vaaleanharmaassa Skinnwille-taljassa on keskipitkä villa. Villa ei kutita, vaan se tuntuu erityisen pehmeältä poskeakin vasten. Talja on värjätty  eco- ystävällisellä ECO-TAN™ värjäysmenetelmällä. Tämän värjäysmenetelmän ansiosta villa on äärimmäisen pehmeää ja sopii hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille lapsille ja vauvoille.

Hoito-ohjeet: ravistelu ja tuuletus. Mikäli taljaan tulee tahra, pyri poistamaan se heti miedolla pesuaineella ja kostealla liinalla. Voit myös tuulettaa taljaa pakkaslumessa, poista lumi taljasta ennen sisälle vientiä ettei lumi sula taljaan.

Koko: n. 100x60 cm

Karvan mitta: n. 50 mm

Materiaali: Lammas

Alkuperämaa: Australia