Toiminnalliset lelut bObles

Pehmeä bObles Elefantti pieni, Sand grey

Varastossa

Hinta: 75,50 7550
Määrä: kpl
bObles kehittää lapsen motoriikkaa huomaamatta. bObles Elefantin leikkimahdollisuudet ovat rajattomat. Huonekalu, joka houkuttelee luovaan leikkiin, mielikuvituksen käyttöön ja kehittää motoriikkaa.
bObles Elefantti pieni sand grey, kehittää lapsen motoriikkaa

bObleseja toivovat monet perheet lapsilleen lahjaksi - tämä onkin huikea lahjaidea ja yllätys lapsiperheisiin. Mahtava synttäri- tai joululahja. Kännykät ja pelikoneet saavat hetkeksi jäädä sivuun kun bObles leikit alkavat. bOblesit ovat kestäviä ja pitkäikäisiä -kestävät vauvasta aina kouluikään asti. Nämä pysyvät muodissa pitkään.

bObles Elefantti houkuttelee luovaan leikkiin, joka aktivoi ja haastaa lapsen motorisia taitoja. Keinuen elefantilla sivulta sivulle ja edestakaisin lapsi voi matkata savannille tai surffailla elefantin jalkojen päällä meren villeillä aalloilla. Elefantti sopii loistavasti myös lepäilyyn ja venyttelyyn. Kaikenikäiset lapset voivat maata sen päällä selällään tai vatsallaan. Sekä koordinaatio että tasapaino saavat harjoitusta elefantin kanssa.

bObles-huonekalut valmistetaan myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

bObles haluaa nähdä pieniä hymynaamoja suurissa seikkailuissa, oivaltamisen iloa, vauhdin hurmaa, päättäväisen keskittyneitä ilmeitä ja kuplivaa naurua! Siitä bOblesissa on kyse!Koko: 21 cm x 37 cm x 16 cm

Hoito-ohjeet:
  • Ennen käyttöönottoa suihkuta bObles -kaluste kauttaaltaan märäksi. Kasteleminen sulkee pienet huokoset pinnalta ja kaluste ei kerää pölyä
  • Käytä bObles-tuotteiden puhdistamiseen neutraalia yleispesuainetta
  • bObles-tuotteita voi puhdistaa kosteapyyhkimällä ja mahdollisia tahroja paikallisesti voimakkaammalla liuoksella
  • bObles-tuotteita voi vesipestä esim. suihkussa harjaamalla pehmeällä harjalla
  • Tussin jäljet tms. voi hioa pois hienolla hiekkapaperilla. Jälki jää tuotteen pintaan, eikä imeydy syvälle