Vauvan ihonhoito OH BABY ORGANIC CARE

Oh Baby! Linimentti vaippa-alueen puhdistukseen

Varastossa

Hinta: 16,50 1650
Määrä: kpl
Oh Baby! vaippa-alueen puhdistusaine. Linimentti puhdistaa, rauhoittaa ja vahvistaa vauvan pyllyä suojaavaa kerrosta. Sisältää myös pre- ja probiootteja suojaamaan pyllyn aluetta haitallisilta bakteereilta ja punoitusta vastaan.
Oh Baby! Liniment on 2-in-1 vaippa-alueen puhdistusaine -puhdistaa & suojaa

Runsaan mineraaliveden ja manteliöljyn sekoituksella, Oh Baby! Linimentti puhdistaa, rauhoittaa ja vahvistaa vauvan pyllyn suojaavaa kerrosta. Tämä luomu- ja vegaaninen linimentti sisältää myös pre- ja probiootteja suojaamaan aluetta haitallisilta bakteereilta ja punoitusta vastaan.

Lisäksi linimentti sisältää myös A-, B-, D- ja E-vitamiinia. Ja luonnollisesti kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallergeenisia!

Hajusteeton

Oh Baby! Linimentti on 2in1 vaipanvaihtopuhdistusaine. Se puhdistaa ja suojaa vauvan pyllyä. Linimentti sisältää kalkkivettä - bakteerien tappamiseksi - ja öljyä - vaippaalueen suojaamiseksi. Linimentimme on manteliöljypohjaista. Manteliöljy säätelee kosteutta, rauhoittaa ärsytystä ja punoitusta ja on täynnä mineraaleja ja vitamiineja. Näin ollen se vahvistaa ihon hydrolipidikerrosta. Et siis enää tarvitse kosteuspyyhkeitä tai vaippavoidetta. Hei hei vaippaihottuma!

Lisäksi luonnollinen ja luomu linimentti on todella monikäyttöinen tuote. Se ei ainoastaan ​​puhdista, hoida ja suojaa vauvasi pyllyä, vaan voit käyttää sitä myös vartalomaitona tai vauvan kasvojen ja käsien puhdistamiseen ja kosteuttamiseen. Peroraalisen ihotulehduksen (punaiset täplät tai ihottuma suun ympärillä, usein kuolaamisen vuoksi) tapauksessa voit käyttää linimenttiä vauvan suun ympärillä olevan ihon puhdistamiseen, pehmentämiseen ja hoitamiseen. Steariinihappo jopa rauhoittaa ja parantaa pieniä (auringon) palovammoja. Todella monipuolinen tuote!

Ei sisällä hajusteita, silikoneja, parabeeneja, mineraaliöljyjä, sulfaatteja (SLS/SLES), PEG:tä, ftalaatteja, fenoksietanolia

Kuinka käytetään?
Ravista luonnollista linimenttiämme ennen käyttöä. Levitä vanutyynylle tai nenäliinalle jokaisen vaipanvaihdon yhteydessä. Puhdista vaippa-alue hellävaraisesti. Ei vaadi huuhtelua.

Ainesosat
Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccaride, Bacillus Ferment Lysate, Potassium Hydroxide, Calcium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Tocopherol, Lactic Acid