Kantoliinat ja kantoreput MANDUCA

Manduca - First Kantoreppu - Pepita Black

Varastossa

Hinta: 119,90 11990
Määrä: kpl
Manduca kantoreppu on ergonomisella lantiovyöllä varustettu kantoreppu, joka kasvaa lapsen mukana syntymästä pitkälle leikki-ikään. Manduca kantoreppu sopii kaikenkokoisille kantajille
Manduca kantoreppu on ergonomisella lantiovyöllä varustettu kantoreppu, joka kasvaa lapsen mukana syntymästä pitkälle leikki-ikään. Manduca kantoreppu sopii kaikenkokoisille kantajille, koska siinä on erittäin monipuolisesti säädettävät olkahihnat ja säädettävä lantiovyö. Olkahihnoja voidaan käyttää myös ristiin. Manducan kanssa voit kantaa lasta edessä, lonkalla tai selässä. Manduca kantorepussa lapsi on aina lähellä kantajan kehoa. Kantoreppu on suunniteltu selkäystävällisesti ja anatomisesti muotoiltu lantiovyö säästää selkää ja jakaa painon lantiolle.

Kantoreppu kasvaa lapsen mukana ja vastasyntynyttä voi kantaa ortopedisesti oikeassa asennossa integroidun vauvatuen avulla. Integroitu korkeudensäätöosa takaa mukavat kantohetket aina 20 kg painoon asti. Pääntuki on monipuolisesti säädettävä ja siitä on iloa erityisesti lapsen nukahdettua.

Painoraja: 3.5 - 20 kg

Pesuohje: voidaan pestä 30 asteessa

Materiaali: 100 % orgaaninen puuvilla
Manducan materiaalit on erityisen tarkoin valittu vauvojen käyttöön, unohtamatta luontoa, vanhempien mukavuutta ja EU-normeja. Hamppukuitu on tunnetusti sekä viileä, että vahva ja erityisen hyvin kantovälineisiin sopivaa. Ekopuuvilla hellii omistajia ja nikkelittömät nepparit sopivat allergisillekin. Kaikkien solkien alla on ihanat pehmusteet.

Saat paketin mukana suomenkieliset selkeät kuvalliset ohjeet.
Materiaali: UlkopuolI 100 % luomupuuvillaa, testatusti haitta-aineeton. Vuori 100 % luomupuuvillaa. Nikkelittömät YKK-vetoketjut ja -painikkeet. Kaikki materiaalit vastaavat IMO, TÜV Rheinland ja ÖkoTex 100 sertifikaatteja.

HUOM! Mikäli et löydä haluamaasi väriä, laita Asiakaspalveluumme sähköpostia niin tarkistamme saammeko toimitettua haluamasi värin pikaisesti sinulle.