Lunette kuukautiskuppi (keltainen)

Hinta: 29,95

Valitse

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Lunette kuukautiskuppi on Suomessa valmistettu uudenlainen kuukautissuoja. Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen.

Kuukautiskuppia on helppo käyttää ja se sopii kaikille naisille!

Kuukautiskuppi joka tekee kuukautisajankohdan mahdollisimman vaivattomaksi. Kuukautiskupilla säästät kuukausittain rahaa koska se on pitkäikäinen, ja sen kanssa on helppo myös urheilla.

Lunette kuukautiskuppi on hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Yksi kuppi kestää käytössä 5-10 vuotta ja kuukautiskuppi kerää vuotosi varmemmin kuin kertakäyttösuojat

Kuinka kuukautiskuppia käytetään?

Lunette kuukautiskuppia on helppo käyttää - kuppi taitetaan aluksi kaksinkerroin ja tämän jälkeen vielä pituussuunnassa kaksin kerroin. Kupin voi asettaa helposti istuen, seisten tai kyykyssä, haara-asento tekee asennuksesta helpompaa. Kuppi asennetaan alas emättimeen toisin kuin tamponi. Kuppi pysyy hyvin paikoillaan pienen alipaineen sekä emättimen lihasten ansiosta.
Kuppi tyhjennetään keskimäärin 2-4 kertaa vuorokaudessa ja sitä voidaan pitää jopa yön yli, kuitenkin enintään 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Kuppi huuhdellaan huolellisesti vedellä ja saippualla tyhjennyksen yhteydessä. Kuukautiskuppia voit säilyttää ilmavasti omassa säilytyspussissaan.
Valitse oikea koko:

Koko 1 sopii niukasta normaaliin vuotoon - suositellaan nuorille naisille.
Kaikki Lunette kupit ovat pehmeitä ja joustavia, mutta koko 1 on hieman pehmeämpää silikonia kuin koko 2. Kupin halkaisija on 41 mm ja korkeus 47 mm, antennin pituus on 25 mm.
Kupin tilavuus on 25 ml.

Koko 2 sopii normaalista runsaaseen vuotoon - suositellaan synnyttäneille. naisille
Kaikki Lunette kupit ovat pehmeitä ja joustavia, mutta koko on hieman jämäkämpää silikonia kuin koko 1. Kupin halkaisija on 46 mm ja korkeus 52 mm, antennin pituus on 20 mm.
Kupin tilavuus on 30 ml.

Pakkaus sisältää: Lunette-kuukautiskupin, käyttöohjeet sekä puuvillaisen säilytyspussin..